Хороскоп за днес, 7 февруари

Хороскоп за ОВЕН Начало на нов етап Денят ще благоприятства намеренията ви, независимо, че са възможни и изненади. Четвъртък предоставя много добри възможности за реализация на вашите финансови...

342 0

Хороскоп за ДЕВА
Засилена нервност
Оживлението при вас е видимо, и в професионалните и във финансовите ви дела хоризонтите са обозрими. Външните обстоятелства предизвикват различни ефекти у представителите на зодията, които може да се определят като апатия, сърдитост и неудобства, а в някои случаи и агресивност. Продължите ли да поддържате в активност някое от тези състояния, четвъртък едва ли ще ви допадне.

Хороскоп за ВЕЗНИ
Ярка емоционалност
Използвайте предложените ви възможности, каквито и усилия да ви струва това. Като възможности четвъртък е надежден за реализация на целите на Везните, но за мнозина този ден ще започне нервно и с повишено чувство за критичност, което не е добър показател. Ако не преодолеете душевния си мир, денят ще е неприятен.

Хороскоп за СКОРПИОН
Хубави възможности
Работата ви върху ново за вас начинание ще доведе до добри резултати и това ще ви обнадежди да продължите. Ден с много добри възможности за реализация на лични и делови цели. В разговор с колеги от службата ще останете изненадани от новина, а тя в много случаи се отнася до предстоящи промени. На някои едва ли ще им допадне, въпреки че измененията ще са достатъчно благоприятни.

Хороскоп за СТРЕЛЕЦ
Емоционална превъзбуда
Въпросите, които ще решавате днес ще ви направят по-забързани, делови и категорични. През този ден Стрелците следва да положат повече усилия за да овладеят импулсивната си природа и да не достигат до крайности. Изпълнението на тази препоръка не е за пренебрегване, особено ако сте делово ангажирани. Естествено е, че несдържаността застрашава взаимоотношенията.

Хороскоп за КОЗИРОГ
Благоприятна за реализация
Ще ви бъде по-леко и спокойно, ако споделяте с близките си проблемите, стоящи пред вас. Четвъртък е доста благоприятен за постижения в деловата сфера и за осъществяване на лични цели. Пътуванията, контактите, обширните дискусии по делови въпроси или теми са характерни за преобладаващата част от Козирозите. Излишно би било да спорите с партньори от бизнеса.

Хороскоп за ВОДОЛЕЙ
Много добри постижения
С реален поглед върху събитията, ще работите за популяризация на нещата, които са от значение за повече хора. За всички Водолеи, които са решили да реализират някаква материална цел или да посветят достатъчно време на контакти в обществото, четвъртък е твърде благоприятен за желани постижения. Бизнесмените ще достигнат стабилен успех.

Хороскоп за РИБИ
Труден ден
Този ден е доста натоварен за повечето от вас и вероятно ще подхождате твърде емоционално към ангажиментите си. Рибите се намират в центъра на динамична ситуация, която предизвиква мощен сблъсък на разнородни сили, свръхнатоварване и неимоверен психологически натиск. В обкръжението на тези обстоятелства реакциите са неорганизирани, а загубата на точния ориентир ще е негативното следствие.

loading...