Хороскоп за днес, 7 май

ОВЕН Денят скланя към провокации и възникване на сплетни. По-добре е да помълчите, да не се суетите напразно и да се въздържате от обещания. Вие ще сте действени...

583 0

ОВЕН
Денят скланя към провокации и възникване на сплетни. По-добре е да помълчите, да не се суетите напразно и да се въздържате от обещания. Вие ще сте действени и сполучливи днес.

Мнозина от зодията ще пътуват във връзка със служебните си дела. За вторник се очертава важно запознанство, което ще се превърне в трамплин за нови полезни контакти, а последните ще ви позволят да реализирате запланувана цел.

ТЕЛЕЦ
Всички, които умеят да говорят добре, да използват в речника си мили и нежни думи днес, ще имат успех. Като развитие денят ви предоставя достатъчно възможности за сполука. Характеристиката на вторник е благоприятна и бихте могли да постигнете чудесни резултати в сферите на вашата активност. Ще ги осъществите чрез последователни, но твърди действия. Не се разсейвайте и не се заемайте с много дела едновременно.

БЛИЗНАЦИ
Стремете се към разбирателството с партньора и близките ви, за да поддържате тонуса и работоспособността си. Въпреки че днес представителите на зодията ще имат доста задачи в службата си, а на някои ще се наложи и мъчително пътуване, вторник е благоприятен и ще се справите безупречно с делата. Денят ви гарантира парични печалби, реализация на планове в сферата на бизнеса и относно осъществяване на лични цели.

РАК
Днес бъдете премерени в думите си, изреченото на глас се сбъдва и истината излиза на яве. Вторник е доста хубав за преговори и за съвместни действия с партньорите в бизнеса. Денят ще е труден за разрешаване на финансови въпроси, както и за реализиране на парични печалби, за постигане на някои лични цели или за регулиране на взаимоотношения. Мнозина от Раците ще действат хитро и последователно.

ЛЪВ
Изпълнение на краткосрочни задачи, пътуване или развлечения, така ще премине деня за много от вас. За делова реализация и относно преговори, вторник е твърде успешен за Лъвовете. Проблемите през този ден са предимно лични. В едни случаи няма да е възможно да осъществите някои запланувани лични задачи, а други ще останат крайно разочаровани от неспазено обещание.

ДЕВА
Стройната ви организация и топли взаимоотношения пораждат добри очаквания и развития у много от вас днес. Успехът, както и огромното количество задължения няма да липсват през този ден на Девите. На фона на съществуващите реалности обаче, ще се наложи да предприемете някакви реформи, които най-често се свеждат до организацията на деловата дейност или засягат личните планове за бъдещето.

loading...


Коментари