Хороскоп за днес 7 юли

ОВЕН Заради неблагоприятната енергетика днес е добре да избягвате емоционални и физически натоварвания, да уважавате нуждите си и да мислите позитивно. Променливо настроение и в известна степен лична...

283 0

ОВЕН

Заради неблагоприятната енергетика днес е добре да избягвате емоционални и физически натоварвания, да уважавате нуждите си и да мислите позитивно. Променливо настроение и в известна степен лична нестабилност, може да се превърнат в причина за неуспех относно реализацията на някои от интересуващите ви цели. Като влияние неделя е благоприятна.

Денят бележи началото но период, който ще ви зарадва с чудесни постижения.
ТЕЛЕЦ

Днес не бива да се претоварвате психически. Осигурете си повече спокойствие, за да запазите взаимоотношенията в семейството и с околните. Липсата на стабилност у Телците, относно намеренията им за реализация на цел от дадено естество, комбинирана с точните подли удари на ваш противник, ще се превърне в причина за неуспех, а допълнителни негативни влияния при някои, може да причинят и неочаквани поражения.

БЛИЗНАЦИ

Много неща през днешния ден се отразяват отрицателно върху мислите, настроението и общуванията. И при Близнаците се забелязва нестабилност, която за момента може да се определи като временна, преди вземането на категорично решение относно бъдещи действия в интересуващо ви направление.Разполагате с добър шанс, но сполуката ще зависи от множество допълнителни фактори.

РАК

През днешния ден е възможна промяна в програмата ви, непредвидени разходи и неочаквани вълнения. Влиянието на благоприятните съдбовни фактори е доста силно при Раците, а вашата задача е да действате активно.Всяко отпускане и опит за спестяване на усилията, ще има негативен ефект за реализацията ви. Днес ще се освободите от пречещи ви личности, или от друг източник на проблеми.

ЛЪВ

Вълнения и емоции, къде добри, къде не толкова ще определят деня ви. Целите, към които сте се устремили са постижими, но за мнозина се налага да преодолеят някои трудни моменти, до осъществяване на желанията. За някои Лъвове напредъкът ще е почти невъзможен преди да престанат да лъжат във всекидневието. Активизирайте се за нов начин на живот.

ДЕВА

Пречистете мислите си, простете обидите и ще преминете по-спокойно през днешния сложен ден. Девите навлизат в благоприятен астрологичен период, който ще се разгърне мощно през следващите дни,а днес следва да сте по-сдържани в обществените среди, защото страстите ще са нажежени и със сигурност може да последват остри противоречия, а ситуацията да се окаже неовладяема.

loading...