Хороскоп за днес, 8 декември

Овен Това е подходящ момент да си признаете, че никой не е сам на този свят, дори и вие. Нищо, че можете. Проявете чувства, но не изпадайте в...

240 0

Овен

Това е подходящ момент да си признаете, че никой не е сам на този свят, дори и вие.

Нищо, че можете. Проявете чувства, но не изпадайте в прекалена сантименталност, тъй като ще се усъмнят в искреността ви.
Телец

Пътешествията са хубаво нещо, но трябва да се съобразяваме и с други фактори. Ако наистина сте готови на лишенията, които ще ви причини планираното ви пътуване – никой не може да ви спре.

Близнаци

Границите са нещо хубаво, особено при вас и най-вече в отношенията ви с близките ви хора. Уважавайте тяхното мнение, дори да го смятате за не достатъчно извисено.

Рак

Завръщането в миналото е свързано с много емоции. Дайте си време да се адаптирате и не бързайте да се захващате със сериозни дела. Като начало удължете сутрешното кафе с колегите.

Лъв

Желанието ви да придобиете това, което сте си наумили е непреодолимо, независимо от това, че съзнавате, че не ви е нужно. Помислете какво още бихте искали да имате и от лутане ще загубите желание.

Дева

Днес не се оставайте да се вглъбите прекалено много в себе си. Срещнете се с най-веселите ви приятели и изкарайте една незабравима вечер.

loading...