Хороскоп за днес, 8 февруари

ОВЕН ( 21 март – 20 април ) Трябва да сте предпазливи, по-отношение на нови предложения за финансови инвестиции. Ако нещо е пропуснато или неправилно изчислено, може да...

433 0

ОВЕН ( 21 март – 20 април )

Трябва да сте предпазливи, по-отношение на нови предложения за финансови инвестиции. Ако нещо е пропуснато или неправилно изчислено, може да се окажете на червено.

Неудачен ден за брак, годеж или дълго пътуване. Трябва да наберете сила и търпение, за да решите вътрешните проблеми. Вечерта не взимайте заеми или кредит.
ТЕЛЕЦ ( 21 април – 21 май )

Препоръчва се, да завършите миналите си дела, за да не пречат на изпълнението на новите планове. Ако може, хармонизирайте взаимоотношенията с хора, които преди са ви били „неприятни“. Обърнете внимание, че всичко се връща, ако сте били непримирими и обидчиви. В любовта, трябва да избягвате лидерството и да покажете чувственост и нежност.

БЛИЗНАЦИ ( 22 май – 21 Юни )

Ще може да реализирате най-дръзките си фантазии. Бъдете самоуверени – днес това ще донесе добри резултати. Един добър ден за образование, обучение и професионално развитие. Само трябва да бъдете внимателни към вашето здраве, за да не се разболеете. Възможно е влошаване на хронични заболявания.

РАК ( 22 юни – 23 юли )

Очаква ви изпълнението на дългогодишни планове, които не сте мислили, че ще се осъществят. Всичко ще се случи толкова изненадващо, че дори няма да имате време да се подготвите психически. В личния живот събитията ще се развиват твърде бурно, така че трябва да бъдете по-обективни и сдържани. Инициатива проявявайте, ако тя наистина е нужна.

ЛЪВ ( 24 юли – 23 август )

Във всичките ви начинания, ще ви подкрепят не само бизнес партньорите, но и близките приятели. Ще напреднете толкова бързо, че сами, ще сте изненадани от това. По-малко нерви хабете в любовните дела, така няма да решите проблемите. Вечерта, може да получите добра печалба от предишна работа.

ДЕВА ( 24-ти август – 23 септември )

Предстоят ви, сериозни парични разходи за семейните и домашни нужди. С роднините, бъдете по-деликатни, не влизайте в кавги и не доказвайте вашето мнение. Благоприятен ден, за подписване на дългосрочни договори и сделки. Скоро ще разберете, колко изгодно сте инвестирали парите си.

loading...