Хороскоп за днес, 8 февруари

ОВЕН ( 21 март – 20 април ) Трябва да сте предпазливи, по-отношение на нови предложения за финансови инвестиции. Ако нещо е пропуснато или неправилно изчислено, може да...

282 0

ВЕЗНИ( 24 септември – 23 октомври)

Възможни са проблеми в личния ви живот, поради което настроението ви, ще падне на нула. Потърсете подкрепа от близките си, но не се самосъжалявайте и не плачете. Колкото по-мъдро се отнесете към случващото се, толкова по-добре. Клюките по време на работа трябва да игнорирате, за да не се окажете сред завистниците.

СКОРПИОН ( 24 октомври – 22 Ноември )

Не се препоръчва, да предприемате каквото и да било действия, ако ситуацията във финансите е плачевна. Опитайте се, да следвате някаква тактика във всичко, което правите. Творческите личности, ще постигнат всичко, към което са се стремили. Особено, ако не обръщат внимание на съвети от приятели. Вечерта посветете на хобито си.

СТРЕЛЕЦ ( 23 Ноември – 21 Декември )

Очакват ви, драматични промени в професионалната сфера. Ако ви се предложи работа, за която мечтаете от дълго време, дори не се замисляйте. Шефовете със сигурност, ще се опитат да ви задържат, но е необходимо да останете непоклатими. В любовта, не тръгвайте да си изяснявате отношенията с избраника, в противен случай ще се стигне до скандал.

КОЗИРОГ (22 Декември – 20 януари )

Не се препоръчва, да показвате твърде много емоциите си, в противен случай бързо ще се уморите. Опитайте се, да останете спокойни, дори да ви е трудно да го направите. Финансовите въпроси, ще се развиват добре, стига да не започнете да се месите там където не е необходимо. Вниманието на пътя, трябва да бъде на преден план, ако пътувате извън града.

ВОДОЛЕЙ ( 21 януари – 19 февруари )

Трябва да внимавате за слухове и клюки, както и да не се занимавате с любовни интриги. Денят е доста сложен, така че се погрижете за нервите и здравето си. Може да планирате почивката си и да пътувате, да заемате пари и да оформяте документи. Невероятен прилив на сила, ще усетите вечерта, когато отидете на гости на приятел.

РИБИ ( 20 февруари – 20 март )

Очаква ви, успешно решение на проблеми, които в миналото са изглеждали непреодолими. Ще подхождате толкова умело към новите задачи, че колегите искрено ще ви завиждат. Майсторство на най-високо ниво – така може да се опише работата ви. На критиката от страна на близък човек, реагирайте спокойно, така че да не се стигне до кавга.

loading...