Хороскоп за днес, 8 май

ОВЕН Старайте се през днешния ден да сте емоционално овладени и да избягвате всякакви провокации. Четвъртък е далеч от успешните дни. Налице са условия за промени, включително и...

619 0

ОВЕН

Старайте се през днешния ден да сте емоционално овладени и да избягвате всякакви провокации. Четвъртък е далеч от успешните дни. Налице са условия за промени, включително и неприятни, както и пречки за реализацията на целите.

не влизайте в кавги и разправии, защото последствията ще са тежки. Добре ще е да се погрижите за укрепването си. Не сте достатъчно стабилни.
ТЕЛЕЦ

Ще си спестите от негативите на деня, ако сте смирени, добронамерени и не конфликтни. Денят се оказва труден и за представителите на Телец. Позициите ви в делово отношения не са достатъчно стабилни, а като прибавим конфликтите, нечестните взаимоотношения коварните удари от противници и врагове, ситуацията наистина ще е напрегната. Внимавайте – предстоят промени.

БЛИЗНАЦИ

Днес бъдете по-внимателни в отношенията и работата си, за да не попаднете под неблагоприятните удари на някого или нещо, към каквито предразполага енергетиката на деня. Този ден ще е доста тежък за Близнаците, тъй като се очертават изразителни борби за материално предимство. Добрият ход за просперитет в социалните среди и деловите ангажименти е в партньорството. Днес трябва да сте много внимателни във финансовите си взаимоотношения.

РАК

Днес бъдете по-внимателни в отношенията и работата си, за да не попаднете под неблагоприятните удари на някого или нещо, към каквито предразполага енергетиката на деня. Много раздвижен ден, подчертаващ деловите пътувания – включително и на по-далечни разстояния. За сполуката си всички Раци следва да избягват конфликтите. Особено противопоказни са разправиите с началници и влиятелни администратори. Избухнат ли такива ще последва провал.

ЛЪВ

Негативната енергетика на деня усилва тревоги, страхове и мрачни мисли, които не бива да пренасяте в отношенията си с околните.Преобладаващата част от Лъвовете са склонни да се послужат с хитрост и лъжи, за да реализират целите си или да се окажат в предимствени позиции. Внимавайте! Ходът ви ще бъде разкрит и ще последва скандал. Не експериментирайте! Навлизате в нов период, а такъв старт не е благоприятен.

ДЕВА

Развитията през днешния ден ще ви се отразят по различен начин, нужно е да сте по-внимателни, за да избегнете заблуди, измами и загуби.Най-важната характеристика за Девите в четвъртък е, че денят носи промени, които ще създадат неудобства на мнозина. Възможно е да бъде спряна от някого реализацията на ваша цел, и въобще да възникнат препятствия. Действайте хладно, разумно и без конфликти, за да няма последствия.

loading...