Хороскоп за днес, 9 април

ОВЕН Необходимо е съзнателно пречистване на помислите и регулиране на желанията ви, за да се справите с негативите на деня. Вторник предоставя благоприятни възможности за реализация на деловите...

761 0

ОВЕН

Необходимо е съзнателно пречистване на помислите и регулиране на желанията ви, за да се справите с негативите на деня. Вторник предоставя благоприятни възможности за реализация на деловите задачи. Успешното осъществяване на целите и придобивките ще радват мнозина.

По-проблематична изглежда ситуацията в бизнеса, където ще възникнат проблеми. Чудесно развитите на интимните взаимоотношения.
ТЕЛЕЦ

Днес ще избегнете раздразнение и тревоги, ако общувате с творчески и позитивно мислещи хора. Ядовит и напрегнат ден, свързан със скандали и разправии при реализиране на цели от делово естество. Ще е добре своевременно да намерите начин за разрешаване на възникналите противоречия, защото този негативен епизод може да прерасне през близките дни в мъчителна тенденция.

БЛИЗНАЦИ

Днес ще се предпазите от негативи, ако по-избирателно допускате хора около себе си. Голяма част от Близнаците са негативно впечатлени от клюките и лъжите, които се разпространяват за тях,а онези от зодията, които са успели да разобличат въпросните източници, скоро ще прекъснат взаимоотношенията си с тях. Сполучливо действащите ще си послужат с много хитрост.

РАК

Енергетиката на деня влияе отрицателно върху всички. Ще преминете с по-малко загуби, ако сте честни и открити в отношенията си. Този ден се оказва твърде важен за устройването на доста от Раците във финансово или професионално отношение. Вероятно точно това е причината за завладялото ви високо напрежение. Ще успете да осъществите целта си, дори без да си послужите с прийомите, определяни като хитри.

ЛЪВ

Ще запазите душевно спокойствие и ще преминете с по-малко материални загуби през днешния труден ден, ако ограничите общуването и спазвате законността и реда. Ако решите да демонстрирате недружелюбност – състояние характерно от началото на деня за мнозина, вторник ще бъде провален. Заглушете резонанса на негативните тонове в характера си, и ще реализирате успех в деловата си изява, при провеждане на преговори и за личните си цели.

ДЕВА

Не започвайте нищо ново и не се впечатлявайте от дреболии, но анализирайте онова, което ви казват. Успехът на Девите ще е сигурен в случаите когато действате честно. Опитате ли да постъпите хитро, човек от деловите среди, чрез съдействието на влиятелна личност, ще спре реализацията на целите ви. Вие също трябва да се пазите от хитреци и измамници, защото сега сте мишена за тях.

loading...