Хороскоп за днес, 9 август

Петъкът ще бъде изпъстрен с много любов и възможност за пътешествия. Нови възможности за прекрасно прекарване с любимите хора. На работното място също се очаква добър ден защото...

481 0

Петъкът ще бъде изпъстрен с много любов и възможност за пътешествия. Нови възможности за прекрасно прекарване с любимите хора.

На работното място също се очаква добър ден защото ще се справите с работата отлично и ще получите похвала от началниците, която по-късно ще има и финансово измерение.
Овен
Това е ден, в който има риск от финансови загуби. Не харчете много пари под въздействието на емоцията.

Телец
Това е чудесен ден за пътуване зад граница или планиране на пътешествие. Единственото, с което не трябва да прекалявате е храната.

Близнаци
Това е добър ден за уреждането на въпроси, свързани с дома. Днес всички ще ви разбират прекрасно и ще може да изгладите повечето противоречия.

Рак
Това е ден, в който ще получите заслужена похвала. Намерете време да се поглезите за добре свършената работа.

Лъв
Денят ви днес ще бъде изпълнен с много любов. Това е момент за признания и предложения, които по някакъв начин ще ви донесат и печалба.

Дева
През този ден ще сте в пълна хармония с емоциите ви. Сега ще бъдете перфектно разбирани, използвайте случая, за да обясните, колкото се може повече неща.

loading...