Хороскоп за днес, 9 март

Овен Играйте на сигурно В събота трябва да играете на сигурно. Можете да си позволите умерен риск в начинанията, но не и в дейностите, свързани с пари. Там...

541 0

Овен

Играйте на сигурно

В събота трябва да играете на сигурно. Можете да си позволите умерен риск в начинанията, но не и в дейностите, свързани с пари. Там по-добре заложете на сигурна карта, за да не ви изиграе съдбата лоша шега.

Телец

Действайте отговорно

В случай, че днес сте решили да действате и да осъществите нещо отдавна планирано, то трябва да се отнесете към начинанието максимално отговорно. В противен случай рискувате всичко да пропадне и досегашните ви усилия да отидат на вятъра.

Близнаци

Лудории

Днес не сте настроени на сериозна вълна. Обзело ви е едно специално, лекомислено настроение. Все пак, внимавайте и не прекалявайте в лудориите. По-добре е да съобразите действията с възрастта и положението си.

Рак

Поглезете се

Посветете съботата на себе си: обърнете внимание на здравето, починете си добре и не на последно място се погрижете за външността си. Не само ще си доставите удоволствие, но и ще се почувствате значително по-добре.

Лъв

Почивка и забавления

Днес ви е паднало – зарежете всички задължения и къщната работа, и се отдайте на заслужена почивка. Не пропилявайте съботния ден, а го използвайте пълноценно: разходки се с приятели, забавления, просто оставете мозъка ви да си почине.

Дева

Завист

Днес ви очакват неприяти емоции – ще се сблъскате с човешката завист. Не се оставяйте това да ви изненада, а се вземете в ръце. Не разчитайте на никой друг освен на себе си, за да не останете разочаровани.

loading...


Коментари