Хороскоп за февруари 2018

Овен Тогава няма опасност да попаднете в плен на заблуди или прекалено желание за успех, което да повреди преценката ви за собствените ви сили и ресурси. Най-успешни ще...

1016 0

Овен
Тогава няма опасност да попаднете в плен на заблуди или прекалено желание за успех, което да повреди преценката ви за собствените ви сили и ресурси. Най-успешни ще са дейностите в сферата на технологиите. Успешни ще бъда и пътуванията зад граница. Сега е моментът да се опитате да разширите бизнеса си извън граница. Около 10 февруари може да бъдете подложени на емоционално напрежение. Бройте до 100 преди да кажете нещо по-агресивно и бъдете сдържани в действията си. От 10 февруари до края на месеца ви очаква период, в който трябва да сте много внимателни. Ясната преценка за нещата ще е замъглена и рискувате да действате в погрешна посока, просто защото няма да осъзнавате реалното положение на нещата. Бъдете внимателни с приема на лекарства, особено ако взимате препарата за първи път. При поставена диагноза потърсете второ мнение. Алкохолът няма да ви е добър съветник, но изкушението ще е налице, така че се пазете и от това.
Телец

Навлизате в период, в който ще имате нужда от повече самостоятелност.За да го постигнете обаче в първите няколко дни от месеца ще трябва да приключите с някои основни задължения, за да разчистите пътя си. Не си мислете, че така ще закъснеете за шанса си. Съвсем скоро ще ви се предостави такъв, който да ви даде възможност да реализирате личните си цели. В първите дни на месеца е добре да бъдете малко егоисти и да се съсредоточите върху жизнените ви цели. До тогава оставете в страни изясняването на лични отношения. Също така се въздържайте от встъпването в случайни връзки. Сега нямате нужда от това или поне няма да ви донесе очаквания резултат. Средата на месеца е добро време за реализирането на бизнес идеи. Дисциплината в работата ще е най-добрият ви помощник. В края на месеца избягвайте пътуванията зад граница. Възможни са промени и отлагания на преговори с чуждестранни партньори. Ако ви предстоят изпити очаквайте изненади.

Близнаци

Новият месец ще ви даде възможност за успешно пътуване в чужбина. Всяка дейност, свързана с дейност извън граница ще е успешна за вас. Спокойно използвайте най-силните си оръжия, настъпателността ви ще ви бъде от полза за постигането на лични цели. Ако може да насрочвате дати за изпити изберете именно първите дни на февруари. В средата на месеца ви очаква приятна изненада, която първоначално може да обърка плановете ви, но ще е от изключително значение за положителната насока на личностното ви развитие. Работещите в сферата на технологиите ще имат своите изключителни успехи. Само внимавайте за това да не ви изневерят нервите. Краят на месеца е чудесно време да затвърждаване на позициите ви в служебно и лично отношение. Може да очаквате или да направите предложение за брак, както и повишение в службата.

Рак

Февруари ще донесе своите промени независимо дали ги искате или не. Решаващо значение ще има готовността ви за промяна и смелостта ви да я осъществите. Съществува риск сами да попречите на щастието си заради вашата предпазливост, нещо за което със сигурност ще съжалявате, колкото и да ви е комфортно в момента. В личен план партньорът ви ще очаква знаци от ваша страна, а мълчанието ви ще бъде прието за отказ. Опитайте се да си изясните приоритетите в дългосрочен план и да следвате стъпките. Последователността в действията ви ще подскажат на половинката ви, че намеренията ви са сериозни и така ще успеете да избегнете конфликти, които може да доведат до влошаване на отношенията ви. В здравословно отношение заложете на движението и чистия въздух, както и на положителния поглед върху нещата от живота.

Лъв

Малцина ще имат вашият устрем и способност да комбинирате успешни действия, както в служебно отношение, така и в личен план. Най-успешни ще бъдат онези от вас, които по някакъв начин съчетават работата и отношенията с партньора ви. В началото на месеца заложете на иновативните идеи, те няма да ви подведат. Най-добрите ви идеи, заслужаващи повече усилия в реализирането им, ще се родят в средата на периода. Тогава е добре да оставите настрани личните ви терзания, а за нова връзка помислете по-нататък. Последните дни на февруари ще ви предложат изкушаваща възможност за разрастване на бизнеса ви или повишение. Не забравяйте, че всичко това ще увеличи задълженията ви.

Дева

Месецът ще ви подари множество шансове за реализация, както в досегашното ви поле за дейност, така и в сфери, в които до момента не сте изявявали. Успехът ви ще зависи от това до колко вярвате в себе си и силите си. Съдбата дава шанс на смелите – не го забравяйте. От много работа дните ви едва ли ще ви изглеждат розови. Просто не забравяйте, че с действията си влагате в своето бъдеще. Важното е да игнорирате и забележите на ваши близки, които ще се опитат да ви разколебаят в начинанията ви. Вярвайте си, дори когато не сте 100% уверени в успеха си и в това, че си заслужава. В личен план не форсирайте нищо и не започвайте нова връзка. Просто няма да имате време и физически сили да обърнете внимание на нещо друго, освен на себе си. Но всички мъки ще си заслужават.

Везни

loading...