Хороскоп за месец декември 2018

Най-характерното последният месец на годината е, че той ще бъде един от най-успешните за годината и голяма част от зодиите ще приключат успешно една изпълнена с приятни и...

1966 0

Най-характерното последният месец на годината е, че той ще бъде един от най-успешните за годината и голяма част от зодиите ще приключат успешно една изпълнена с приятни и не толкова приятни преживявания. Много от нас ще си направят равносметка за изминалата година и в крайна смветка ще осъзнаят, че тя не е била чак толкова лоша по отношение на духовното съзряване и осъзнаването на важните неща в живота и приоритетите, върху които трябва да работим, зад а постигнем още по-големи успехи следващата година.

Декември ще бъде само подготовка за успешното начало на следващата година, която ще бъде наистина уникална с възможностите и приятните преживявания, които очакват само тези от нас, които активно търсят, креативни са и са адаптивни към бързо променящата се среда. 2019 ще бъде годината на изпълнените желания за няколко зодии, така че проверете сами какво ви очаква в последния за тази година месец, който се явява преход към новата година, защото хубавите неща тепърва предстоят и те ще започнат да се случват!
Месечен хороскоп за декември Овен

Годината на кучето е близо до края си, но представителите на зодия Овен, все едно късмета няма да ги остави. През декември представителите на вашият зодиакален знак, ще бъдат изпълнени с жизненост и енергия и ги очакват много нови срещи, както и не малко любовни приключения.

Сега е изключително важно, във вихъра от събития, да не пропускате този човек, от когото се нуждаете. Също така се препоръчва да отделяте повече време и внимание на външния си вид, както и за самоусъвършенстване и скоро съдбата ще ви възнагради за вашите усилия. Здравето през този месец, няма да ви подведе и през новогодишните празници ще изглеждате зашеметяващо.

Любов и семейство

През декември, повечето любовни романи, ще имат преходен характер. Само някой от вас, ще имат достатъчно късмет, за да срещнат истинската си любов и това ще се случи много неочаквано. Тези които имат постоянна връзка от дълго време, трябва да се пазят от измяна или предателство, може би съперника или съперницата се крият наблизо и чакат своя час. Сега трябва просто да поговорите с любимия човек, за страховете си и да прекарвате повече време заедно.

В семейните двойки, сега ще цари пълно спокойствие и хармония, а и повечето представителите на вашият знак, сега ще бъдат заети с приготовленията около Нова година. Преди идването на празниците, се опитайте да уредите старите разногласия и да разрешите проблемите, които отдавна ви вълнуват. Опитайте се да направите всичко, без писъци и скандали, така че семейството да влезе в новата година дружно и стабилно.

Кариера и финанси

През декември, няма да има нужда да концентрирате цялото си внимание върху работата и да се стремите към напредък в кариерата. В този период, не се предвижда някакво повишение или невероятна финансова печалба, така че трябва да забавите малко темпото и да се погрижите за нервите си.

Все пак, за вашите усилия, най-вероятно ще заслужите поощрение от шефовете и материална награда. Може би ще спечелите малко пари или ще получите подарък от близките. Въпреки това, е препоръчително да бъдете разумни и да не харчите пари за неща, без които е възможно да минете.

Здраве

Въпреки факта, че навън вече е студено, здравето ви ще бъде перфектно. Сега не трябва да се страхувате от обостряне на хроничните заболявания, емоционалното ви състояние ще е нормално и дори настинките, които толкова лесно може да пипнете в този период, ще ви подминат. Възможно е дори да се отървете от предишните здравословни проблеми – гърбът ще спре да ви боли или тежестта в краката ще премине.

Месечен хороскоп за декември Телец

През декември повечето представители на зодия Телец, ще предпочитат да не изразходват прекомерно енергията и силите си и да водят равномерен начин на живот. Сега в действията ви, ще се наблюдава известна летаргия, което от своя страна ще се отрази на хода на събитията.

Ако сериозно възприемете тази ситуация и се отнесете към това философски и малко иронично, ще може спокойно да преживеете зимата и да посрещнете пролетта с нови сили. Каквито и трудности да срещате по пътя си в живота, опитайте се да покажете издръжливост и търпение.

Любов и семейство

Любовта, ще тлее с мек пламък в сърцата ви. Сега страстта и нежността, ще са заменени от спокойствие и умиротворение. Представителите на вашият знак, ще бъдат в едно мечтателно и леко меланхолично настроение и постепенно ще се оживявате до пролетта. Няма нищо лошо в това състояние на нещата, чувствата ви ще бъдат приглушени временно.

Постоянните ви отношения през декември, също ще се развиват спокойно и мирно, ако не се сърдите за дреболии. Повечето представители на вашият знак, са много рационални и консервативни по природа и едва ли, ще създават конкретни конфликтни ситуации или прекъсват взаимоотношения, които са били тествани във времето. Сега, ще се съпротивлявате срещу всякакви видове промени.

Кариера и финанси

В професионалната сфера, не се очакват съществени промени. Декември ще ви даде усещане за спокойствие и стабилност, нито замайващи победи, нито стремителни падания, този месец не се очакват. Всичко, което се случва около вас през този период, се препоръчва да приемете за даденост. Каквито и нестандартни решения да взимат шефовете ви или партньора, не трябва да нарушават равновесието и спокойствието ви.

В началото на зимата, не си заслужава да предприемате някакви кардинални стъпки и да напускате работното си място. Основната причина за такава стъпка, може да бъде само ниската заплата. Въпреки това, влошаване на материалното ви състояние през декември, е малко вероятно.

Здраве

В края на 2018 г., трябва да балансирате загубата си на енергия и натрупването и. Именно благодарение на спазването на физическо и психическо равновесие, ще ви позволи да избегнете нервното свръхнатоварване и проблеми с другите вътрешни органи.

Месечен хороскоп за декември Близнаци

Най-успешният и благоприятен период за представители на зодия Близнаци, ще бъде средата на декември. Позицията на планетите, ще допринесе за самоусъвършенстването и откриването на нови способности във вас, което на свой ред ще спомогне за подобряване на финансовото ви състояние.

В края на декември, ще преживее известен спад на силите, провокиран от липсата на вътрешна енергия. Като цяло, представителите на вашият зодиакален знак, ще им се отдаде да използват всички благоприятни аспекти на този месец, при правилен и внимателен подход.

Любов и семейство

По отношение на любовните отношения, декември не обещава нищо особено. През първата половина на месеца, не е желателно да започвате нови връзки, за това е по-подходящ края на декември. Що се отнася до тези в постоянни отношения от дълго време и семейните двойки, то атмосферата ще предразполага към помирение и хармония във връзката.

Простете на своя любим човек и близките си, всички обиди и те на свой ред, ще ви простят всичко. Опитайте се да направите каквото трябва, за да влезете в следващата година, освободени от негатива. Усилията ви несъмнено, ще дадат положителен резултат. В края на месеца, може да направите семейно пътуване, което също ще послужи за помирение и укрепване на отношенията.

Кариера и финанси

Що се отнася до бизнес сферата, през декември се препоръчва да отложите служебните пътувания. Предупредени сте, че те ще бъдат много трудни и е малко вероятно да ви донесат удоволствие или полза. От втората половина на месеца, нещата ще започнат да потръгват напред, особено във финансов план. До края на декември благоприятната позиция на планетите, ще повлияе на вашата съдба и ще помогне да се разрешат всички проблеми.

Тези, които се занимават с изкуство, ще имат специален успех. В края на месеца представителите на вашият зодиакален знак, може да се почувстват уморени, затова се опитайте този период да планирате ваканцията си. Преди Новогодишните празници, може да се отправите на туристическо пътуване, което ще бъде много добро решение.

Здраве

За да избегнете стреса и други остри заболявания, трябва правилно да разпределяте силите си през декември. Както бе отбелязано по-горе, в края на месеца енергийният ви потенциал ще намалее, поради което в този период не е препоръчително да се натоварвате. Особено внимание трябва да обърнете на състоянието на бъбреците и жлъчния мехур. Разнообразните водни процедури и сауна, ще ви помогнат да възстановите жизнеността си.

Месечен хороскоп за декември Рак

Декември 2018 г. , ще премине за представителите на зодия Рак, малко монотонно и по един измерим начин. Вероятно до края на месеца много от вас, ще се почувстват изморени и апатични, което от своя страна може да засегне отношенията с близките.

Най-благоприятният период за работа и подготовка за Новата година, ще бъде първата половина на декември. От втората половина на месеца, може да размишлявате и анализирате резултатите от работата си и да си почивате. Препоръчително е също, този месец да бъдете по-внимателни по време на работа. Не си позволявайте да се отпускате твърде много, тъй като колегите едва ли ще искат да поемат работата ви и шефовете няма да бъдат доволни от това отношение.

Любов и семейство

За вас, декември ще бъде един от най-успешните месеци по отношение на любовните отношения. Много от силната половина на знака, ще решат този месец да предложат ръката и сърцето си на втората си половинка. Представителките на женската половина, може би, ще продължат да мислят много внимателно, преди да се съгласят.

Кавги и конфликти през декември са малко вероятни. Може спокойно да се насладите на връзката си в навечерието на зимните празници. Тези, които вече са се обвързали в брак, сега ще поставят семейството и децата на преден план. По това време близките ви хора, ще могат да видят във вас най-добрите ви качества, вашата любов, нежност и уязвимост. Други от вас, до изнемога, ще се занимават с подготовката за празниците, но семейството, ще им помогне в това.

Кариера и финанси

Работили сте добре през годината и през декември, ще може да си позволите кратка почивка. Основното нещо е да не се отпускате твърде много, този месец ще имате по-малко работа, но все още, ще има проблеми, които ще изискват незабавно разрешаване. Препоръчително е в този период, да дадете най-доброто от себе си, така че след това да нямате проблеми. Отношенията в колектива до края на годината няма да бъдат уредени и ситуацията, ще продължи да бъде напрегнатата до края на годината.

Струва си да бъдете бдителни по отношение на сътрудничеството и да проверявате връзките си, възможно е някои от вашите партньорит, да са нечестни и поради това да пострадате. От гледна точка на финансите, трябва да бъдете разумни и да разпределяте правилно средствата си.

Здраве

През декември най-уязвимо ще бъде, емоционалното ви състояние. Сега представителите на вашият зодиакален знак, ще бъдат много чувствителни и всяка несгода на работното място или вкъщи, може да причини големи щети. В рисковата зона са, сърдечно-съдовата система, гърлото и черния дроб. Въпреки че като цяло, ще се отнасяте сериозно към здравето си и ще вземате предпазни мерки.

Месечен хороскоп за декември Лъв

Последният месец на 2018 г., обещава да предостави по отношение на любовта, много запознанства, което може да промени живота на някой от представителите на вашият знак.
През декември, ще имате много шансове да срещнете сродната си душа, но що се отнася до кариерата, тук се очаква тишина и спокойствие. Този месец е добър, за интелектулно развитие, сега лесно ще ви се отдава обучението.

В този период, трябва да обърнете специално внимание на избора си, на подаръци за роднини и приятели, по-добре е да обмислите този въпрос предварително, тъй като този месец повишени финансови приходи не се очакват. Сега трябва да помните за икономията, а след празниците пак ще имате средства за съществуване. Също така през този период е необходимо да избягвате конфликтите и да не си разваляте настроението пред Новата година.

Любов и семейство

В любовната сфера, ще бъдете изключително щастливи. Сега ще почувствате благоволението на съдбата, която ще ви осигури много приятни изненади. Декември, ще бъде подходящ за брак. Връзките, създадени този месец, обещават да бъдат много силни и трайни.

Определено е възможно да срещнете някой, когото сте чакали през целия си живот. Двойките в този период, ще се радват на мир и стабилност. Често представителите на зодия Лъв, показват импулсивния си характер, но сега, нито кавги, нито скандали, не се очакват. Използвайте благоприятния момент, за да уредите всички разногласия и да възстановите изгубената хармония.

Кариера и финанси

Както беше отбелязано по-горе, в професионалната сфера, ще има затишие. Но въпреки това финансовото ви състояние, може да се нарече стабилно и парите ще ви бъдат напълно достатъчни за достоен живот. Впрочем, няма да попречи, да покажете предпазливост, тъй като има възможност да направите големи и необмислени покупки.

Опитайте се, да не вземате заеми този месец, препоръчително е да посрещнете Новата година без дългове. Най-плодотворен и успешен декември ще бъде за онези представители на вашият зодиакален знак, които се занимават с научна или интелектуална работа. Вашият труд, без съмнение ще бъде оценен от шефовете.

Здраве

Само здравето ви, може да наруши хубавата ситуация през декември. В този месец съществува риск от получаване на значителна травма или тежка настинка. За да избегнете проблемите, препоръчително е да бъдете внимателни, особено когато работите с електрическо оборудване и в кухнята.

Месечен хороскоп за декември Дева

През декември 2018 г. по-голямата част от представителите на зодия Дева, ги очаква промяна за по-добро. През първите седмици на този месец, обстоятелствата ще ви помогнат да решите стари проблеми. Възможно е сега, да имате шанс да подобрите финансовото си състояние. В началото на декември, ще успеете да уредите битовите проблеми, да се преместите или да закупите недвижим имот.

В този период, всяко начинание на представителите на вашият знак, ще бъде положено на солидна основа. До края на месеца, ще забележите значителен напредък. Някои от вас, този месец ще обърнат повече внимание на външния си вид, може би ще решите да промените имиджа си.

Любов и семейство

По отношение на любовта, съдбата ще ви предостави многобройни перспективи за развитие. Сега ще имате възможност да сключите стабилен брак с избраника си, особено ако вече сте заедно от известно време. Онези представители на вашият знак, чиито отношения в този период тепърва започват, е добре по-често да се срещат един с друг в домашна обстановка и да се опознават, в условията на ежедневието и атмосферата на уюта.

Семейните през декември, си струва да обърнат повече внимание на децата. Опитайте се да покажете на подрастващото поколение, че сте винаги на тяхна страна и може да им помогнете да разрешат проблемите си. Ако смятате, че детето крие нещо от вас, говорете за това откровено.

Кариера и финанси

В края на 2018 г., трябва да поемете инициативата на работното място, това ще спомогне за успеха на всички начинания този месец. Може би, точно сега ще бъдете в състояние приятно да изненадате другите с таланта и уменията си. Съществува и възможност за щастливо стечение на обстоятелствата, в което ще може лесно да получи това, което искате. Някои от представителите на вашият знак, ще имат достатъчно късмет, за да се издигнат в кариерата.

Ако искате да промените мястото си на работа, бъдете подготвени за това, че настоящите ви шефове няма да искат да ви пуснат просто така и ще препятстват на плановете ви. По отношение на финансите, ще направите значителен скок. Средата на месеца, ще бъде благоприятен за инвестиции, както и за откриване на собствен бизнес. Най-вероятно, ще може да изплатите старите си дългове и да посрещнете Новата година със спокойна душа.

loading...