Хороскоп за месец Март

ОВЕН 21.03 – 20.04.  Март ще премине в очакване на предстоящи грандиозни събития. Основни промени ще се случат във вътрешния ти свят, а външно всичко ще си остане...

1074 0

ОВЕН 21.03 – 20.04. 

Март ще премине в очакване на предстоящи грандиозни събития. Основни промени ще се случат във вътрешния ти свят, а външно всичко ще си остане същото. Отдели повече време за духовно развитие и растеж. Обърни се към древната мъдрост, за да намериш за себе си отговорите на ключови въпроси. В отношенията с близките трябва да се съсредоточиш върху собствените си чувства и желания. Не се страхувай да взимаш самостоятелни решения и да проявяваш инициатива. Пресметнатият риск може да ти донесе победа на всички фронтове.

Съвет на месеца. Поддържай имунната си система с витамини

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Ще имаш достатъчно енергия, за да постигаш целите си. Ако се стремиш към професионално израстване, може да смениш работата си с по-престижна. Опитай се да разшириш кръга си от приятели – новите връзки и контакти обещават не само изгодни предложения, но и последващи интересни запознанства. Спомни си приятели, с които си свързан по някакъв начин: материално, с личностно израстване или запознанство с хора, които са променили живота ти и се опитай да установиш връзка с тях.

Съвет на месеца. Откажи се от стереотипите и начините да живееш по нов начин.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Първата половина на март е благоприятна за анализ на сегашната ситуацията и коригиране на грешки. Замисленото от теб е осъществимо при условие, че подготвиш основата за своите проекти. Тогава през втората половина на месеца ще имаш възможността да спечелиш любовта на съдбата и да станеш господар на ситуацията. Организирай празници за любимия човек и семейството, проявявай въображение и резултатът ще е вдъхновяващ.

Съвет на месеца. Сведи до минимум финансовите си нужди.

РАК 22.06 – 23.07

Чакат те бързи промени, така че ще е нужна добра реакция за решаването на внезапно възникващите въпроси. Необходимо е да станеш по-настоятелен. В личния живот ще се случат събития, определящи бъдещето. Възможни са редица срещи и посещения, но ако имаш постоянен партньор, сега не е подходящо да създаваш нови връзки – те само ще попречат на преобразуването на любовната връзка в семейния съюз.

Съвет на месеца. Не пренебрегвай изискването на строгия Сатурн да бъдеш отговорен, защото той в момента управлява дома на брака.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Увеличава се сексуалната енергия и ще се появи стремеж към риск. Не е необходимо да се впускаш в любовни авантюри и краткосрочни интрижки, след които се чувстваш опустошен. Ако през този период от живота си нямаш истинска любов, по-добре е да сублимираш тази енергия в творческа или да се заемеш с дейност, чиято цел не е печалба, а да се прави добро.

Съвет на месеца. Организирай си екскурзия по необичайни или екзотични маршрути.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Ако не си срещнал своя любим човек, не се опитвай да го отнемеш от някой друг и обърни внимание на човека, който наистина те обича – помогни му да отговори на мечтите ти. След 20-ти март има голяма вероятност да се срещнеш с интересни хора, способни да повлияят кардинално бъдещата ти кариера.

Съвет на месеца. Отдели време за натрупване на професионален опит и самообразование.

loading...