Хороскоп за месец Март

ОВЕН 21.03 – 20.04.  Март ще премине в очакване на предстоящи грандиозни събития. Основни промени ще се случат във вътрешния ти свят, а външно всичко ще си остане...

1116 0

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Може да направиш план за по-нататъшни действия, но да започнеш неговото изпълнение ще е възможно в средата на март. Точно в този момент е вероятна среща с потенциален партньор, който ще подкрепи твоите инициативи. В отношенията си с приятели и роднини се старай да се държиш деликатно и тактично. Тяхната позитивна обратна връзка ще изиграе решаваща роля в твоя живот.

Съвет на месеца. Женените двойки трябва по-често да излизат заедно.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Това е месец за експерименти и преоценка на ценностите. Може да видиш в съвсем различна светлина колеги, приятели и дори любимия човек до теб и да се окажеш пред необходимостта да кажеш сбогом на някой от старото обкръжение. Горчивината от раздялата ще премине бързо, ако си припомниш, че всъщност отдавна си готов за тази стъпка. В края на март не се отказвай от развлечения и приятелски събирания.

Съвет на месеца. Поддържай здравето си във фитнеса, между другото, в спортната залата има вероятност от обещаващо запознанство.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ще ти се иска свобода, но ако си вземеш сега почивка – рискуваш да загубиш изгоден договор, сделка или предложение, което обещава големи дивиденти. В личния живот и при женените, и при свободните ще настъпи пролет. Първите ги чака пълна хармония, а вторите – влюбване. Но не се препоръчва да се разкриваш веднага. По-добре да държиш другия в неведение, за да направи той първата крачка.

Съвет на месеца. Важно е да обичаш себе си и да уважаваш другите.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Ще разрешиш проблемите, възникнали през февруари, ще се появят нови източници на финансиране. Специално внимание ще изискват взаимоотношенията с околните и най-вече с близките. Може да откриеш, че не ти обръщат нужното внимание, а колегите и приятелите не те уважават достатъчно и се държат с теб твърде фамилиарно.

Съвет на месеца. Меко и тактично обясни на близките си, какво очакваш от тях – не се надявай, че те се досещат сами от какво имаш нужда.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Увеличава се твоето обаяние, чар, привлекателност. Ще излъчваш такава вътрешна сила и самодостатъчност, че хората масово ще търсят от теб съвети. Не отказвай на никой, щедро раздавай оптимизъм и знания. Колкото повече сега даваш, толкова повече ще помагат и на теб през цялата година. Съдбата ще ти се отблагодари както финансово, така и с нарастващ авторитет.

Съвет на месеца. Всички важни и значими дела планирай за последната седмица на март.

РИБИ 20.02 – 20.03

Очаква те богат социален живот. Вечерни партита, бизнес срещи в неформална обстановка ще те заредят с нова енергия и увереност. Звездите те съветват да вземеш със себе си съпруг/а или човек, който би искал да видиш в тази роля. Това не само ще подобри вашите отношения, но също така да открие и за двама ви нови възможности в живота. Финансовото положение е стабилно, важното е да не харчиш пари за дрънкулки.

Съвет на месеца. Отбележи рождения си ден с размах – в голяма компания.

loading...


Коментари