Хороскоп за новата седмица

Овен Ако имате човек до себе си, обаче, нека той да бъде на преден план. Сега може би не си давате сметка колко е важен той за вас,...

984 0

Овен

Ако имате човек до себе си, обаче, нека той да бъде на преден план. Сега може би не си давате сметка колко е важен той за вас, но ако го загубите ще ви бъде много тежко. В средата на периода ще имате много нови идеи, които непременно трябва да реализирате. Нека не ви мързи и задължително ги запишете и започнете да правите планове как точно да ги реализирате. Най-важното е да бъдете водени от разума. Не се оставяйте да си мислите, че чарът ви ще е достатъчно, за да докажете ценността си пред останалите, особено ако става въпрос за работата.

Телец

В началото на седмицата може да получите изключително изгодно, на пръв поглед, предложение за работа. Истината е, че трябва да сте внимателни. Някои от вас ще затвърдят финансовите си позиции, но това е свързано с риск от прекалено големи разточителства. Не си ги позволявайте. Здравето няма да ви подведе особено ако спазвате добър режим на хранене. Не забравяйте за физическата активност, тя ще ви даде необходимия тонус.

Близнаци

През новата седмица не трябва да се страхувате открито да изказвате мнението си, а всички възникнали трудности трябва да решавате с помощта на конструктивен диалог с партньорите си. Сряда може да донесе някои недоразумения в любовния живот. Разумно решени те само ще заздравят връзката ви. Финансовото ви състояние е стабилно, но са възможни непредвидени разходи в края на периода. В здравословно отношение не пренебрегвайте белите дробове. При поява на кашлица отидете при специалист, а не избирайте сами лекарствата си.

Рак

През новата седмица ви очаква доста работа, тъй като ще имате възможността да затвърдите позициите си, както в семейството, така и в работата. Възможно е да има много напрегнати моменти, но от вас ще се изисква пълно самообладание, с което да запазите контрол и да покажете на половинката ви и другите важни за вас хора, че наистина ги уважавате и обичате. В работата може да бъдете изправени пред нелек избор. Звездите препоръчват да обърнете повече внимание на екипната работа. Успех ще имате и в самостоятелната дейност, но той няма да е така дълготраен.

Лъв

Ще бъдете обзети от силна нужда за уют, но сега е време за контакти. Бъдете по-често сред хора и се опитвайте да спазвате баланса работа-дом. Времето е подходящо за повишаване на квалификацията ви. Запишете на курсове и не жалете време и сили, за да се усъвършенствате. В личния живот ви очакват положителни промени, благодарение на вашата обаятелност. Някои от обвързаните представители на знака може дори да предизвикат ревността на партньора си. В служебно отношение ще ви трябва повече кураж, за да се решите на риск, който да ви изведе напред в развитието. В същото време не рискувайте със смяна на работното място.

Дева

Задачата ви през новата седмица ще бъде да се разтоварите от съжаленията за отминали грешки. В работата не предприемайте инициативи. По-добре да свирите втора цигулка, защото сега за вас най-важното е да наблюдавате, а не да участвате. Въздържайте се и от оценки на работата на другите. Бъдете сдържани в личния ви живот и засега не предприемайте резки промени. Възможно е да имате някои не много приятни разговори с децата, но няма как да бъдат избегнати.

loading...