Хороскоп за новата седмица от 12 до 18 февруари

Овен Тази седмица ще бъде време, в което искате или не, ще се наложи да направите анализ на събития от отминалата седзмица. Най-важното е да не съжалявате за...

798 0

Везни

През тази седмица има сериозна опасност част от личния ви живот да излезе наяве. Може да бъдете раздразнени от този факт, но ако не сте направили нищо лошо никому, най-добре подминете с безразличие клюките. В здравословно отношение бъдете по-внимателни. Ако нещо ви притеснява не се колебайте да се консултирате с лекар. В края на седмицата партньорът ви може да се държи странно. Не придавайте прекалено голямо значение на поведението му. Изчакайте няколко дни, най-вероятно ще му мине бързо.

Скорпион

През тази седмица най-доброто за вас ще бъде да посветите повече време на посещаването на културни събития. Съзерцанието на изкуството може да ви даде безброй идеи за това как да разнообразите всекидневието си през настъпилата нова година. В петък ви очаква ново запознанство с човек, който може да се окаже много полезен за решаването на ваш проблем. Събота и неделя избягвайте разнищването на сериозни въпроси с половинката ви, защото може да се скарате. В здравословно отношение пазете гърлото и бъбреците си.

Стрелец

През първия ден на новата седмица се подгответе добре за eдин много наситен със събития ден. Във вторник ще имате възможността да заемете, наскоро освободена ниша. Важно е да положите усилия да се вместите, тъй като успехът ви сега, до голяма степен ще гарантира по-спокойното развитие на нещата през годината. През втората половина на седмицата не отказвайте помощ на ваш приятел, дори това да развали ваши планове. Ще може да наваксате загубеното време за забавление, но загубеното доверие – не. В края на седмицата намерете време, за да имате досег с изкуството.

Козирог

През тази седмица е важно да се опитате да възстановите онези, контакти, които са били свързани с ваши предишни партньори. Егоистично или не ще имате нужда от тях, а и ползата няма да бъде изцяло ваша, защото може да се наложи да направите някои компромиси от ваша страна. Първата част от седмицата посветете на това, което не сте довършили през изминалата година. Така имате шанса никой да не разбере, че сте направили пропуски. През втората част от периода бъдете внимателни при общуване с близките си. Възможно е да възникне ситуация, в която да ги нараните без да искате. После ще е нужно много време, за да оправите положението.

Водолей

През тази седмица обърнете повече внимание на духовната страна на нещата. Запълнете дните си с колкото се може повече изкуство. В личния живот не насилвайте нещата. Сега не сте изпълнени с кой знае колко идеи, а и самите вие не сте избистрили желанията си в главата. Единственото, което ще се изисква от вас е да бъдете откровени и честни със себе си. Мнението също запазете за себе си. В служебно отношение ви очакват интересни предложения. Някое от тях може да се реализира като сделка съвсем скоро. Здравето няма да ви подведете, но не забравяйте, че ресурсите на организма ви не са безкрайни.

Риби

Събитията от новата седмица ще ви застаяват да се завърнете в реалността. Във вторник вече няма да имате търпение да влезет с пълна пара в работния ритъм. В сряда Бъдете по-прагматични и не се засягайте от критики. В личния живот е добре да се въздържите от активни действия и крайно изразяване на мнение. Замайването от празниците все още ще пречи на ясната преценка и желанията ще замъгляват съзнанието. Въздържайте се от критика и претенции към партньорите в работата и в личния живот. Последният работен ден ще ви изненада приятно с неочаквано сбъдване на ваше желание, за което дори сте били забравили. През уикенда не правете непоискано добро.

loading...