Хороскоп за новата седмица

Овен Ако сте родени под знака Овен, ви очаква една много страстна и пълна с емоции седмица. Много е вероятно да сте влюбени или силно привлечени от някой...

1537 0

Овен

Ако сте родени под знака Овен, ви очаква една много страстна и пълна с емоции седмица. Много е вероятно да сте влюбени или силно привлечени от някой от обкръжението ви и да изготвяте стратегия за спечелването му, която има голяма вероятност да излезе успешна.

Бъдете внимателни със средствата за комуникация и транспорт и си предвижвайте нещата, по-навреме от обикновено, за да можете да реагирате на внезапно възникващи пречки покрай тях.

Телец

При вас, Телци, са възможни множество социални ангажименти, при които ще се натъкнете на важни за вас хора, които биха могли да се окажат ключови и полезни за изпълнението на по нататъшните ви планове.

Някои от вас ще предприемат интересни пътувания, които силно ще ги развълнуват и разнообразят.

Много е вероятно да бъдете приятно изненадани от заобикалящите и да получите интересни съобщения или обаждания.

Близнаци

При вас, Близнаци, през седмицата се очакват парични постъпления и стартиране на важни бъдещи проекти, които по всяка вероятност ще се окажат решаващи за бъдещото ви развитие и ще ви донесат професионални успехи.

След четвъртък е възможно да имате семейни ангажименти или работа покрай дома. Много е вероятно ваш роднина да се нуждае от вашата помощ и подкрепа и е важно да се постараете да му помогнете, без да натяквате тази помощ в по следствие.

Рак

Вие, Раци, през седмицата ще сте силно ангажирани с имиджа си, както и с начина, по който ви виждат другите. Може да решите да промените косата и визията си или да обогатите гардероба си.

В работата ви ще бъдете оценени за възможностите и компетенцията си. Много е вероятно да изпъкнете сред останалите и да получите интересни предложения за по нататъшно развитие.

В личен план е добре да се постараете да сте мили към половинката си и да й обръщате достатъчно внимание, за да не се почувства пренебрегната или недооценена.

Лъв

Вие, Лъвове, ще получите интересни предложения или съобщения в началото на седмицата. Много е вероятно те да дойдат от човек, който силно ви вълнува и когото от известно време харесвате.

В професионално отношение са вероятни спорове с колеги, които доста ще ви напрегнат и натоварят. Добре е да се постараете да се фокусирате върху своите задачи и да се опитате да се абстрахирате от останалите, докато ги вършите.

Дева

На вас, Деви, в началото на седмицата е много вероятно да ви се наложи да се отстоявате и да защитавате позициите си пред най-близките си хора или пред любимия човек. Важно е да не избухвате и да запазвате самообладание, защото по този начин по-лесно ще стигате до околните и ще имате шанса да се изясните с тях.

След четвъртък е възможно да получите важни доставки, обаждания или съобщения.

Внимавайте с резките движения и се пазете от инциденти. Шофирайте внимателно и отговорно спазвайте законите на пътя.

loading...