Хороскоп за септември 2018

Овен През септември Луната преминава през огнения Овен. Това ви дава много енергия, за да започнете нови неща и да се изразявате творчески. Лошата новина е, че Меркурий...

675 0

Овен
През септември Луната преминава през огнения Овен. Това ви дава много енергия, за да започнете нови неща и да се изразявате творчески. Лошата новина е, че Меркурий е на празен ход във вашия творчески дом и временно разрушава потока на тази енергия.

Въпреки че това няма да трае много дълго, то ще ви даде гледна точка за това как понякога използвате емоциите си. Това е чудесно време да научите повече за споделянето като цяло и да синхронизирате времето на Вселената. Това ще бъде много важен урок, който ще получите в средата на месеца, когато Слънцето и Марс (две мощни планети за Овен) се събират във вашия шести дом на амбиция и посока на живота. Преди този период отделете време да се заредите със страст за това, което искате да се прояви в живота ви.

Телец
Венера е управител на вашия знак „Слънце“ и следователно една мощна планета ще бъде на ваша страна през септември. Тъй като месецът започна, тя се намира заедно със Сатурн във вашия трети дом. Това ще е важно време за въпроси, свързани с комуникация, писане и бизнес.

Поставянето на Сатурн тук ни позволява да разгледаме мотивацията в тези области. Какво бихте искали да комуникирате или да мълчите? Къде се задържате в тези области и как можете да промените това? Венера ще влезе в четвъртти дом и ще се грижи за вас, като остане там чак до 4 октомври.

Използвайте този период за домашно подобрение и сближаване със семейството. Обърнете специално внимание на децата. Енергиите на романтиката и творчеството са в разцвет.

Близнаци
Акцентът през септември има върху четвърти дом: домът, семейството и емоционалната ви самостоятелност. Нещата може да се случват малко поразително през първата половина на месеца. Предизвикателствата се появяват на девети септември, когато кармата разкрива Плутон във вашия дом на отношенията с Марс в четвърти дом.

Слънцето и Марс се съчетават в четвърти дом на 14-то число, което дава възможност за пробив или разпадане. Това е времето, в което трябва да се грижиш за себе си, да избираш отношенията си, да избягваш ненужната чувствителност и да бъдеш със семейството. Възможно е да има по-дълбоки и загадъчни въпроси за кариерата и посоката на живот, които са в основата на вашето безсилие.

Какво ви е нужно в това отношение? Време е да бъдете наистина честни със себе си, за да постигнете удовлетворението, което заслужавате.

Рак
Транзитът на вашия знак „Слънце“ получава енергичен, творчески отскок от Слънцето, Марс и Юпитер, движещи се през трети дом на комуникация и бизнес. Умът ви е плодороден и активен и може да ви помогне за нови инициативи.

Самоусъвършенстването и напредъкът в отношенията близо до 9-ото число може да ви дадат нови възможности и шансове. Септември предлага страхотни възможности за създаване на нови приятели, популяризиране, рекламиране на бизнеса или създаване на интернет присъствие.

Лъв
Чувствате се творчески плодородни, готови да откриете някой нов свой неподозиран талант. Това е подходящо време да отворите нова врата в работата си, или личния живот. Не позволявайте на тревожността ви да ви попречи да изявите най-доброто от вас в началото на месеца.

Обърнете внимание на нуждите на семейството и дома си, за да получат подходящо внимание. Финансите ви ще са добре, но избягвайте да увеличавате дълговете си. По-добре да спестите повече за по-големи и по-добри неща напред.

Дева
Честит Рожден ден (през септември)! Какъв мощен месец от астрологическа гледна точка! Планетите, които управляват трите огнени знака, преминават през Дева близо до вашето родно Слънце. Също така, Меркурий, владетелят на Дева, влиза в знака ви на 10-и. Най-накрая, Новолуние, благоприятно за ново начало, се провежда на 14-ти, в съчетание с благосклонния, екстензивен Юпитер. Това ще бъде добър тест за вас. Изгаряте с вдъхновение, амбиция и вероятно копнеж за ново усещане за посока.

Време е отново да балансирате тази рационална, аналитична част от вас с вашето чувство, сърце и страст към живота. Просто няма да е достатъчно да планирате нещата по обичайния си методичен начин. Вие ще трябва да почувствате тази енергия на възможността, осезаема с тялото ви.

loading...