Хороскопът на Анджела Пърл за следващите няколко години под влиянието на Уран

Уран е планета на промяната и прогреса, символ на бъдещето. Уран принадлежи към групата на висшите планети, символизиращи в астрологията сили и обстоятелства, върху които човек практически няма...

360 0

Уран е планета на промяната и прогреса, символ на бъдещето. Уран принадлежи към групата на висшите планети, символизиращи в астрологията сили и обстоятелства, върху които човек практически няма власт, и в този случай свободата му предполага свобода на отношението към случващото се.
През 2018 г.

Уран вече е променил своя знак, но е бил за кратко време и не носи никакви специални последици.

На 7 март 2019 г. Уран най-накрая се връща в Телец за цели 7 години (до 26 април 2026 г.), което означава, че влиянието му върху всеки от знаците на зодиака се очаква да бъде дълго и сериозно. Много хора ще имат глобална промяна!

Тайната на щастието

Позицията на Уран в Телец може да бъде описана с една фраза – „следвайте парите“. Уран е планетата на свободата и, бидейки в Телец, той като че ли ни пита колко зависим от парите и как можем да се отървем от тази зависимост?

Също така, Уран ще провери за истината на чувствата, ще покаже силните и слабите страни на човека. Но не трябва да се страхуваме от промяната, защото благодарение на тях можем да стигнем до реализирането на нашите съкровени мечти и желания.

Опитният астролог и таролог, Анджела Пърл хвърли светлина върху това, какви промени трябва да очаква всеки от знаците на зодиака през този период. Благодарение на съвета на тази красива жена можете да постигнете успех и щастие в различни области на живота!

Овен
Уран ще донесе на активния Овен много възможности по отношение на финансите. През следващите 7 години много Овен ще премине от въображаема стабилност към пълна финансова свобода.

Свободата, онлайн бизнесът, новите неочаквани проекти, промяната на източниците на приходи – това ще стане възможно през този период. По отношение на личния живот, Овен също ще изпревари промените и за по-добро!

Телец

Уран ще влезе в първия дом на Телец. А това означава, че ще започне нов период в живота. Ще има повече свобода, пътуване, нови дела.

Външният вид на Телец също ще претърпи промени: промяна на имиджа, прическа, оформяне на тялото от гледна точка на загуба на килограми и спорт. Здравето ще бъде блестящо.

Близнаци
Вече на 7 март Близнаците ще започнат да изпускат баласта под формата на ненужни задължения, чувство за вина, страхове и фалшиви ограничения. Тези промени ще помогнат да се увеличи свободата им на действие и да се придвижат напред.

Можете да смените работа, учене или брак. Благоприятен ефект върху йога или други духовни практики.

Рак
Ракът през този период ще бъде в състояние да намери съмишленици. Социалният кръг ще се промени, много нови хора ще влязат в живота на Рак.

Ще бъде възможно да пътувате по света и в същото време да печелите пари от разстояние. Добър момент да започнете онлайн бизнес. Струва си да се обърне внимание на храната и да се откажете от лошите навици.

Лъв
Лъв очакват промяна в кариерните планове. Целта или приоритетите могат да се променят. Това значително ще повлияе на живота на краля Лъв.

loading...