Хороскопът на Кабала: Рождената дата определя съдбата ви

Поклонниците на науката за числата Кабала казват, че всеки човек се ражда на Земята с една магическа дарба. Каква е тя, сочат цифрите от датата на раждане. За...

3537 0

Поклонниците на науката за числата Кабала казват, че всеки човек се ражда на Земята с една магическа дарба. Каква е тя, сочат цифрите от датата на раждане.

За да разбере човек каква е неговата дарба в този живот, би могъл да събере грубо числата от датата на раждане (ден месец година), а цифрите от получения резултат да опрости до едноцифрено число. Например ако рождената ви дата е 15.02.1970 година, то сборът на числата е 1987. След това цифрите се сумират една с друга (1 9 9 7=25). Числото 25 накрая се опростява до 7 (2 5). А ето и значенията на всички числа на дарбата.

1 – Вие имате силна воля и умеете да контролирате хората около вас. Вашата скрита дарба е да убеждавате и да хипнотизирате другите. Можете да се наложите над всеки един човек и да водите групи от хора като лидер.

2 – Вие сте много чувствителни и състрадателни. Вашата дарба се крие в ръцете ви. Трябва да ги използвате, за да успокоявате чуждата болка, да пишете, да творите. След това бързо трябва да възстановявате енергията си чрез контакт с природата.

3 – Вие сте галеник на съдбата. Родени сте под щастливо число и успехът цял живот ще ви преследва. За вас важи правилото „Внимавай какво си пожелаваш”, тъй като дарбата ви е вашите мисли и желания бързо да стават реалност.

4 – Вие сте много стабилни и рационални хора. На вас трудно някой може да ви направи магия или да ви повлияе негативно, тъй като имате много силна енергийна защита, която ви пази.

loading...


Коментари