Хороскопът на Тамара Глоба за 2018 година: Годината ще бъде преломна за три зодии

Символът на следващата 2018 г. ще бъде Жълтото земно куче. Той благоприятства Козирозите, Скорпионите и Водолея, въпреки че началото на годината ще бъде трудно за тях. В края...

2225 0

Символът на следващата 2018 г. ще бъде Жълтото земно куче. Той благоприятства Козирозите, Скорпионите и Водолея, въпреки че началото на годината ще бъде трудно за тях. В края на 2017 г. Лъвовете и Близнаците ще получат знаци, които ще ги накарат да се раздвижат.
Овен

Годината на кучето ще бъде успешна за Овен, който се опитва да направи нещо, да започне нов бизнес, да влезе в университет или да си намери работа. Промяната ще се случи. През 2018 г. Овен ще се сдържа, ще се спусне в приключения, ще хвърли пари и ще инвестира в съмнителни проекти. Под влиянието на символа на годината ще насочи своята неограничена енергия в правилната посока. Пътуване ще донесе радост и ще разшири хоризонта.

Хороскоп за 2018 Телец

За Телец 2018 ще бъде годината на обединение под знака на семейството и това ще бъде подпомогнато от Жълтото куче. Не се препоръчва да забравяте за роднините и да не обръщате внимание на тях. След като погледнете любимите хора със сериозен поглед, разберете защо се препоръчва да прекарате уикендите и вечерите с тях. Те бяха толкова отегчени през цялата година, докато напредвахте в различни области. И все пак, звездите твърдят, че в началото на годината Телецът ще получи атрактивно предложение от своите началници или напредък в кариерата. Не се отказвайте, късмет на прага.

Хороскоп за 2018 г. Близнаци

Забавни и безгрижни, Близнаците под влиянието на Жълтото куче ще размишляват дали всичко това са постигнали в предишния период, внимание и нерви. Хазартната 2017 ще бъде заменена от мъдрата и целенасочена 2018 г., така че за Близнаци започва период на преоценка на стойностите. Годината на кучето ще бъде най- успешната за тях. Оценете възможностите, ангажирайте се със самообраза и самоусъвършенстването. Имате шансове да промените съдбата, да направите ново нещо, което ще донесе печалба или ще смените професията.

Хороскоп за 2018 г Рак

Животът на родените под знака на Рака никога не е бил лесен. Може би затова представителите на този знак са такива затворени хора. Но те са най-добрите и лоялни приятели, които се грижат за близките си и обичат децата. Година 2018 ще бъде трудна за Рак. Ще трябва да се преместят в друг градски район или дори в страна. За други, силен удар ще бъде загуба на работа, провал в кариера или обучение. Но увереният Рак, заедно с доброжелателно и упоритото жълто куче, ще премине всички тестове и ще намери изход от всякакви ситуации. Не забравяйте, че дори на големи разстояния, кучето е уверено.

Хороскоп за 2018 Лъв

Лъвовете, свикнали да бъдат в центъра на вниманието и да завладеят всичко със своите умения и красота, през 2018 г. ще станат още по-привлекателни. Но прекаленото самочувствие може да им изиграе лоша шега. В началото на годината те са изложени на риск от загуба при неуспешен и ненужен бизнес. Въпреки факта, че в годината на Кучето ще ги направи не само атрактивен външен вид атрактивни, но също така и предпочитани бизнес партньори на мнозина, както желана компания за приятели и близки.

Хороскоп за 2018 г. Дева

Девите са работохолици, а последните три години са били трудни за тях. Трябваше да се борят, да защитават мнението си, да се изкачват в кариерата, да обръщат внимание на роднините. Но кучето ще донесе радост на живота им, а представителите на този знак на Зодиака най-накрая ще почувстват как ще се появят плодовете, отглеждани върху тях. Кучето ще ги възнагради с кариера и финансова радост, съдбоносни промени и непременно любов. Не очаквайте, че годината ще бъде лесна, но ще бъде благодарна и ще ви позволи да се почувствате по-щастливи.

loading...