Хороскопът на ТОП астроложката Анжела Пърл за СЕПТЕМВРИ

Везни Летаргията и апатията, причинени от Венера в Дева, или от началото на есента, ще бъдат балансирани от дара на убеждението, който ще се увеличи многократно от 14...

852 0

Везни
Летаргията и апатията, причинени от Венера в Дева, или от началото на есента, ще бъдат балансирани от дара на убеждението, който ще се увеличи многократно от 14 до 30 септември. Външното спокойствие на Везните ще събуди у всички пълна увереност в думите им. Изказванията, изпълнени с убедителност във всеки звук, ще бъдат полезни не само в работата – с тяхна помощ ще бъде възможно да се решават проблеми със семейството, да се решават семейни конфликти и да се защитават техните интереси във всеки спор. Освен това Везни чакат и други, не по-малко приятни изненади, например, сериозно подобрение на здравето и намиране на вътрешна хармония. Астролозите съветват да изпробвате необичайни начини да постигнете баланс.

Скорпион
През септември скорпионите ще трябва да променят поведението си и да изненадат всички. Активен и неспокоен Плутон вече не очаква от тях празни приказки за високи въпроси или приплъзване в решаващ момент. Не, той иска Скорпионите да действат, без да знаят съмнение. Само тогава късметът ще стане техен водач. Според прогнозите на астролозите идва момент, в който за представителите на този знак ще бъде много важно да поддържат трезвост на мислите и да избягват пленността на илюзиите. Сатурн ще напусне ретрограда на 18 септември и ще се постави в мъгла: ще се събудят страхове, съмнения, комплекси, заблуди, за да свалят целта. Важно е да се отнасяте към всичко със степен на скептицизъм и да не се доверявате на хора, които не го заслужават. Още по-добре, предпазвайте се от завистливи предварително, като използвате 5 доказани метода.

Стрелец

Стрелец започва поредица от особен късмет по финансови и лични въпроси, но предстоящите положителни промени могат леко да бъдат засенчени от необходимостта от важни и спешни решения. Септемврийската непредсказуемост е ключът към постиженията и късмета. В противен случай астроложката Анжела Пърл съветва да разчитат на себе си, а не на някой друг авторитет. Ако си позволите да решите какво да правите в дадена ситуация, нещата веднага ще тръгнат нагоре. Активността на Юпитер значително ще помогне на представителите на този знак да заобиколят всякакви капани и да прекратят токсичните отношения.

loading...