Или кажи нещо хубаво или просто подмини, защото с всяка лоша дума, твоята вибрация намалява

Автор: Стефани Евгениева Или кажи нещо хубаво или просто подмини, защото с всяка лоша дума, твоята вибрация намалява. Няма значение какво ще кажеш за човека отсреща, какво ще...

1190 0

Автор: Стефани Евгениева

Или кажи нещо хубаво или просто подмини, защото с всяка лоша дума, твоята вибрация намалява. Няма значение какво ще кажеш за човека отсреща, какво ще си помислиш за него или какъв е той в твоите очи. Това е огледало. Казаното от теб формира твоето собствено енергийно поле. Какво искаш да има в него? Критики, упреци, завист?

Ти няма как да знаеш дали това, в което го обвиняваш отговаря на личността и характера му. Това си ти, защото няма как да видиш у другия нещо, което ти не притежаваш, или това е всичко, което трябва да бъде изкарано от теб, за да можеш да дишаш. Може човекът отсреща да те ядосва, но не заради собствената си некомпетентност или кеф  (колкото и да ти се иска да е така), а защото е необходимо да се ядосаш.

Но недей насочвай гнева си срещу него. Той е само проводник. Проводник на нещо, което ти е необходимо. Не можем да контролираме всичко, но можем да избираме как да реагираме и как да как да понасяме случващото се. Можем да изберем какъв да бъде нашият фокус. Ако искаш успех, ако искаш да ти се случват хубави неща, ти трябва да даваш от себе си хубави неща. Така поддържаш полето, вибрацията на желанието си висока, и то се случва.

Ще дам един пример със себе си. Много силно исках да получа настоящата си позиция. Бях планирала всичко до последно. Но уви. Сутринта таксито ми закъсня повече от очакваното. Шофьорът обърка адреса, пушеше, изнервяше ме с въпросите си, за малко не закъснях. Предишното ми „аз“ щеше моментално да се ядоса, да го обвини в некомпетентност,  да му заяви, че не е никак възпитано да се задават лични въпроси, да се ядоса още повече, когато установи, че трябва да плати много над реалната цена за услугата и за капак – веднага след като слезе от таксито, щеше да се обади на въпросната фирма (негов работодател),  за да съобщи трите имена на въпросната персона и да направи скандал. Повярвайте, бях в пълното си право. Все пак плащам за услуга и искам качество.

Но новото ми „аз“ съзнателно избра да бъде благодарно, че все пак пристигна на време. Съзнателното ми „аз“ избра да вярва, че парите са били по-необходими на този човек, отколкото на мен. Избра да благодари и на него, и на Вселената за това, че въпреки препятствията, е пристигнало точно в уречения час.

loading...