Илюминатите – контрол на ума и контрол на Човечеството (II-ра част)

iuminati

Може да прочетете I-ва част Илюминатите – контрол на ума и контрол на Човечеството(I-ва част, видео) Да се обезлюдят големите градове и цели държави, като се използват :...

531 0

Може да прочетете I-ва част Илюминатите – контрол на ума и контрол на Човечеството(I-ва част, видео)

Да се обезлюдят големите градове и цели държави, като се използват : ваксини, климатични оръжия, хемикалс във въздуха, ГМО, войни.

– ГМО

Чудно или не е,  защо здравните организации по света одобряват генно модифицирани продукти, които е  доказано, че причиняват рак, безплодие, тумори? Тези продукти свободно се продават по рафтовете на магазините и дори се рекламират по масовите медии. Или пък, че раждаемостта спада постоянно в последните 12 години. Отговорът е прост и може да се потърси в тези, които търсят контрол и пъклените им планове минават през унищожаване, намаляване на човешката раса чрез ГМО.

-Отравяне на въздуха

Виждали ли сте огромни бели бразди, които раздират небето? Е въздухът е пълен с…алуминий, барий, олово, арсен, хром, кадмий, селен, и сребро. Всички тези елементи от Менделеевата таблица, на които се приписват редица заболявания като: увреждане на сърцето, нервност, птроблеми със зрението, намаляване на имунната система стомашно-чревни разстройства, увреждания на  черния дроб, хормонални проблеми и др. И официалните власти ще ви кажат, че това е обикновена пара. Да, ама не…

-Флуорът във водата

Флуорът е силно токсично вещество. Проучванията продължават да доказват,  че той има малък или никакъв ефект за предотвратяване на кариес при добавянето му към вода. Защо го използват тогава? Редица проучвания доказват категорично дългосрочните  ефекти върху здравето : увреждане на мозъка, заболявания на щитовидната жлезарак на костите. Той действа като обезболяващ агент на мозъка и работи като успокоително; прави  хората послушни. Това точно флуриранее било използвано от германците през Втората световна война.

Климатични оръжия ( HAARP)

HAARP е  тайно оръжие   използвано  за манипулиране на времето и  предизвиква „естествени“ бедствия като урагани, торнадо, цунами, земетресения и бури. То манипулира йоносферата, а оттам и модифицира магнитосферата. Освен това HAARP излъчва изключително ниски честотни вълни (ELF), които могат да създават настроения, чувство за безнадеждност, което се отразява на милиони хора. Познато нали?

loading...