Интересни и сигурни начини за доходи от интернет ( I част)

money

Харесва ни или не, парите са важна част от живота ни. Повечето от нас разбират, че наистина главните неща в живота са преживяванията, приятелите, семейството, но е трудно да...

593 0

Харесва ни или не, парите са важна част от живота ни. Повечето от нас разбират, че наистина главните неща в живота са преживяванията, приятелите, семейството, но е трудно да избегнем факта, че финансовата независимост ни дава пълната възможност да се насладим на тези неща. Имаме уникалната възможност да живеем е един нов свят, където интернет ни свързва с всяка точка по света. Това ни отваря много нови врати, нови възможности и предизвикателства.

Ето и някои възможности за доход от интернет, които са  напълно реални. Изисква се усилие, владеене на английски и късмет!

1. Amazon: Публикувайте своя собствена книга

Хората, които обичат да пишат, могат да публикуват директно дигитална книга, използвайки платформата Kindle Direct Publishing

2. Google Adsence: Направете свой сайт в специфична ниша

Не е трудно с новите технологии сега. Фокусирайте се върху нещо специфично и бъдете полезни на читателите си. Сложете реклами от Google Adsence, които ще ви генерират доходи.

3. You Tube: Правете пари с видео реклами

Смартфоните ще ви помогнат за това. Направете интересно видео, качете го в You Tube и се молете да се гледа от милиони!

4. Ebay, OLX.bg : Продайте ненужните си вещи или купете стоки и ги продайте на по-висока цена

Милиони си изкарват допълнителни доходи използвайки този модел. Направете проучване, кое се продава най-много и направете същото. Не е нужно да откривате топлата вода!

5. Fiverr: Имате  талант, възползвайте се от него и правете пари

Владеете Phtoshop, Corel, или пък някоя друга програма? Ще се учудите колко много услуги  се търсят, и при това се заплащат!

loading...


Коментари