Как да развиете и подсилите интуицията си

intuiciq

Случвало ли ви се е да направите нещо само защото чувствате, че трябва да го направите, без това да ви изглежда практично или логично? И то да е...

549 0

Случвало ли ви се е да направите нещо само защото чувствате, че трябва да го направите, без това да ви изглежда практично или логично? И то да е най-правилното.

За да развиете и подсилите интуицията си, трябва да се вслушате във вътрешния си глас; да изключите заобикалящия ви шум; да синхронизирате ума и сърцето си; и да се учите непрекъснато.

Вслушайте се във вътрешния си глас

Всеки от нас има свой вътрешен глас, който му подсказва кое е правилно и кое грешно. Този аспект от човешката психика не може да бъде напълно разгадан. Много хора обаче се ръководят в действията си именно водени от този глас.
За да чуете вътрешния си глас, трябва да сте в покой, сред тишина и да се концентрирате. Колкото повече се вслушвате, толкова по-ясни стават съобщенията, които гласът ви изпраща.

Изключете шума около вас

Не можете да слушате вътрешния си глас, ако сте заобиколени от шума на външния свят. Намерете си тихо и необезпокоявано място в дома или офиса и и за няколко минути останете в покой и релаксирайте. Когато освободите съзнанието си от всичко, ще можете да се настроите към собствената си интуиция.

loading...