Искайте и ще получите! Готови ли сте за важни промени в живота си?

Лунното затъмнение идва на 7 август. Това е време, подходящо да се разделим с нещо старо и ненужно, което досега не сме успявали да направим. Да приключим един...

617 0

Лунното затъмнение идва на 7 август. Това е време, подходящо да се разделим с нещо старо и ненужно, което досега не сме успявали да направим. Да приключим един стар цикъл в живота си, за да започнем новия.

Моментът е прекрасен да променим изцяло живота си и то в много по–добра светлина. Изключително силен и мощен цикъл, поставящ старт на нещо ново. Настъпило е времето, когато трябва да решим и да бъдем напълно наясно със себе си – какво искаме, към какво се стремим, какви са нашите желания и цели.

Хората с по–слаба и лабилна психика се влияят по–силно и биват засегнати от лунното затъмнение. Възможно е някои да почувстват нервно напрежение, да са психически затормозени и неадекватни. Препоръчително е да се отдадат на релакс и спокойствие и да не правят нищо съществено, като изчакат да отмине напрежението.

Слънце в Лъв дава творчески импулс, а Луна във Водолей ни кара да синхронизираме собствените си желания и намерения със заобикалящата ни среда, така да реализираме собствените си таланти в полза на себе си и обществото.

Водолеят обича колективната работа, отдаден е на общото дело, харесва да бъде с приятели и въобще в група. Той представлява прогреса, иновациите и знанията, ориентирани към бъдещето. Лъвът е индивидуалист, но неговото самоизтъкване идва от сърцето. Слънчевата му енергия е насочена към творчеството, любовта и състраданието.

Едно от противоречията между двата знака е, че Водолеят въплъщава груповата енергия, а Лъвът е ориентиран към собственото си его. Когато мислим прекалено дълго само за себе си, може да се лишим от хармонията в общуването. Но и ако пренебрегваме своите интереси, няма да можем да се реализираме като личности.

В духовен аспект августовското лунно затъмнение ни предлага да се погледнем отстрани и да преценим какво може да подобрим в собствената си личност.

loading...