Искате да сте здрави?! Никога и за нищо на света не…

Една от най-популярните книги през последните години е „Диагностика на кармата“ на известния руски парапсихолог Сергей Лазарев. В нея той подсказва какъв може да е нашият духовен път...

1450 0

Една от най-популярните книги през последните години е „Диагностика на кармата“ на известния руски парапсихолог Сергей Лазарев. В нея той подсказва какъв може да е нашият духовен път и как да разтоварим себе си от ненужни товари.

Една от най-популярните книги през последните години е „Диагностика на кармата“ на известния руски парапсихолог Сергей Лазарев. В нея той подсказва какъв може да е нашият духовен път и как да разтоварим себе си от ненужни товари.

Опитвайки се да проследи причинно – следствените връзки между мирогледа на човека и случващите се с него събития, Сергей Лазарев прави много удивителни открития.

11-те най-интересни цитата от книгата на Сергей Лазарев.

1. Може да измените ситуацията около себе си само, ако се промените вие самите. Първото, което трябва да направите – да се откажете от желанието си да управлявате ситуацията.

2. Преди не разбирах защо в културата съществува негласно правило, което забранява да четем по време на хранене. Оказва се, че храната, приемана заедно с книга или пред екрана на телевизора, или по време на обсъждане на политически или семейни проблеми може да травмира душата на човека. Това е така, защато по време на хранене информацията преминава свободно в подсъзнанието.

3. Каквато и да е болест е причинена от развиващата се в душата агресия.

4. Искате ли да ви дам съвет как да бъдете здрави и да живеете дълго? Никога към никого и към нищо не предявявайте претенции. Нито към съдбата, нито към Бог, нито към миналото, нито към хората.

Външно се дръжте както си искате, но вътрешно – всяка ваша претенция задейства програма за унищожение към този, към който я отправяте. Клетката не отправя претенции към организма, изхождайки от личните си интереси. Не може, защото това е програма за разпад на организма. Такава клетка се откъсва от останалите и се разболява.

5. В бита си често позволяваме на себе си да се изказваме лошо за хората, за нас, за съдбата си. Оказва се, че този навик разрушава… зъбите на човек.

6. Ние винаги подсъзнателно първи обиждаме този, който по-късно ни нанася обида с поведението си.

loading...