Изберете ангелско крило и открийте какъв човек сте

1. Крилото на Душата Вие сте мъдър и зрял човек, който обича да съзерцава света наоколо и всичко, което ви заобикаля и много лесно разбирате какви са намеренията,...

2292 0

1. Крилото на Душата

Вие сте мъдър и зрял човек, който обича да съзерцава света наоколо и всичко, което ви заобикаля и много лесно разбирате какви са намеренията, които хората имат към вас. Много сте щедри и винаги бихте помогнали на човек в нужда. Вашата нежна душа ще ви помогне да се справите с трудните моменти, през които ви предстои да минете в живота си, но не се притеснявайте – ще разрешите всеки проблем, който ви изникне и то с лекота!

2. Крилото на Справедливостта

Ако сте избрали това ангелско крило, вие сте откровени и обективни хора, които винаги търсят справедливостта. Трябва да бъдете горди със себе си, тъй като такива хора не са често срещани в днешно време. Когато трябва да вземете решение, което би повлияло по някакъв начин на живота на вашето семейство или вашите приятели, винаги се стараете да мислите и действате безпристрастно. Вашата способност да разграничавате доброто от злото ви помага в много ситуации да решавате проблемите, които ви тормозят.

3. Крилото на Истината

Вие сте искрени и винаги казвате истината и затова не познавате страха и притеснението, че някой ще ви обвини в лъжа. Цените честността и сте човек, който презира лъжите и интригите. Когато има нещо, което не ви се харесва и ви е неприятно, предпочитате да го кажете направо и да решите проблема, живеейки с мир и спокойствие в сърцето си и с чиста съвест. Колкото и трудно да изглежда, вие винаги се стараете да се разбирате с всички, дори и със своите врагове – разчитате, че винаги има начин за мирно споразумение, без скандали и излишни нерви. Вашите приятели знаят, че вие сте човек, на когото винаги може да разчитате, но когато имате нужда, винаги ще ви помогнат.

4. Крилото на Любовта

Любовта е най-върховната ценност във вашия живот. Но това не се отнася само в личен аспект, а до всеки друг във вашия живот. Вие държите да има хармония и любов между вас и хората от вашия социален кръг. Любовта е нещо, което безспир извира от вашето сърце. Ако зависи от вас, ще помогнете на всеки един човек, който има нужда. Обожавате живота и най-важно – вашата любов е безусловна. Вие я давате, без да очаквате нищо в замяна, но тук идва и леко негативният аспект – много хора биха дръзнали да се възползват от вашата доброта и щедро сърце. Бъдете внимателни с хората, които допускате около себе си, и не им позволявайте да ви заблудят по какъвто и да е било начин.

5. Крилото на Успеха

loading...