Изберете карта Таро и разкрийте вашето послание за 2019 година

Ще бъдете изненадани колко точна може да бъде вашата интуиция – синхроничността в този тест е поразителна! По-долу са 6 карти Таро. Гърбовете са едни и същи, но като...

1311 0

Ще бъдете изненадани колко точна може да бъде вашата интуиция – синхроничността в този тест е поразителна!

По-долу са 6 карти Таро. Гърбовете са едни и същи, но като използвате интуицията си, изберете една от картите, които ви призовават най-много. Картата ще ви посочи това, за което ще искате да работите през 2019 г.

Поемете дълбоко въздух и избирайте. Не се досещайте – изберете.Коя карта ви призовава? Вашата интуиция ви подтиква, знайте, че съобщението е за вас.

Това са картите.

Ако сте избрали # 1 – ДЕВЕТТЕ ЧАШИ –

Удоволствие от сетивата, удовлетворение и желание за изпълнение, успех, сигурно бъдеще, щедрост и здраве.

През тази година ще преминете през период на голямо щастие и удовлетворение. Вие се намирате в емоционално силно място и това ще се покаже във вашата енергия и вашата усмивка. Животът наистина изглежда добре в момента и всичко се развива, както се надявате. Това е време за осъзнаване и оценяване на всичките ви благословии и магията на живота.

Деветте чаши могат символично да се представят като възнаграждение след период на упорита работа и усилия. Каквото и да сте работили, е постигнато успешно и можете да седнете и да приемете всичките похвали и аплодисменти, които сте спечелили с право. Сега хората ви виждат в различна светлина и мнозина ще завиждат не само на вашите способности и умения, но и на прекрасната вътрешна светлина, която свети в и около вас. Тя положително се изцежда от порите ви.

Твоето щастие и топлина също са заразни и мнозина ще те търсят за положителния ефект, който имаш върху тях. Други ще ви видят като вдъхновяващ; някой, който безмилостно преследва мечтите си, независимо от това, че са се отказали или мнението на другите. Трябва да осъзнаете, че сте постигнали нещо, което много, много други жадуват в живота си, но нямат смелост или решителност да следват. Сега е вашето време за блясък и имате пълното право да се чувствате доволни от себе си.

Има енергия от майка / баба от другата страна, която ви води в тази нова година. Тя знае, че сте се пожертвали твърде много и иска да знаете, че сега е вашето време.

Ако сте избрали # 2 – ДЪРВО НА ЖЕЗЛИТЕ

Проучване, търсене на неизследвани, разширяващи се хоризонти, дългосрочно виждане, лидерство и пътуване.

Има изграждаща инерция, тъй като нещата започват да се случват бързо и яростно. Вие не можете да помогнете, но ще бъдете увлечени от тази безумна вълна от положителна активност

Тази карта носи успех и щастие, когато се появи. Вие сте длъжни да се чувствате препълнени със самочувствие и самоувереност. Чувствате се уверени в това, което правите. Може да се почувствате развълнувани и изпълнени с ентусиазъм за проект или начинание, върху което работите, докато творческите ви сокове преминават безпрепятствено. Животът може да е бил малко в застой, но вие сте на път да се почувствате енергични и развълнувани за новата година.

Тази година може да имате няколко решения, но те ще се почувстват като облекчение. Вместо да се чудите и да се притеснявате за нещата, ще се правят планове и ще се предприемат действия с вълнение. Чувствате се позитивни за бъдещето и ентусиазирани за новия си дом и живот. Ако се опитвате да се откъснете от неприятна ситуация или болезнено минало, тази карта показва, че наистина ще се освободите и ще продължите напред. Той подчертава времето, когато сте готови да продължите с живота си и да обърнете гръб на миналото.

Има мъж – баща / дядо – енергия, която ви помага в новата година. Той би бил практичен / прагматичен мъж, който е видял живота в много черно /. Той ви помага да останете в момента, така че да не бъдете погълнати от нещата, които животът понякога поднася.

Ако сте избрали # 3 – КОЛЕСНИЦА –

Постигане на победа, съсредоточаване на намерението и волята, установяване на идентичност, самоувереност, поддържане на дисциплина, поемане на волята на властта .

Пътуването ви може да се е променило през последните няколко години със загуби и катаклизми, а вие загубихте равновесие, ако не дори и доверието си. 2019 ви дава възможност да настроите своя GPS и да спрете да бъдете отклонени от вашите мечти и стремежи. Прогресията се случва само ако се движите, предприемайки стъпките, дори и малки. Бъдете внимателни със съмнението в себе си.

Възможностите са постоянни за вас тази година, във всички области на живота ви. Отворен ли си за тях? Ще се предлагат бизнес възможности с финансова печалба, но би било разумно да се потърси финансов консултант, който да ви помогне да инвестирате. Има и творческо начинание, което трябва да проучите. А пътуването е важно, затова се уверете, че колата е настроена и готова.

loading...


Коментари