Изберете лицето, което ви харесва най-много и разберете какво се крие дълбоко в сърцето ви

Този тест се основава на Физиогномика, която е практика на оценяване на характера или личността на човека по външния вид. Лицето е израз на човешката душа и нейното съ­държание...

528 0

Този тест се основава на Физиогномика, която е практика на оценяване на характера или личността на човека по външния вид.

Лицето е израз на човешката душа и нейното съ­държание като ум и сърце.Още в Древна Гърция Аристотел твърди, че можем да разберем нечий характер според чертите на лицето и структурата на тялото му. Това изследване се нарича физиогномика (от старогръцки „физис” – природа и „гномон” – тълкуване).

Възможно е да разберете много за вашата личност, само като погледнете лицата, които харесвате.

Сред тези хора, изберете този, който изглежда най-привлекателен за вас и разберете какво казва вашият избор за вас.

Не бързайте. Само си помислете с кого наистина бихте искате да поговорите

1

Този човек ще направи всичко, за да бъде доволен от работата и почивката си. Те имат силна воля – формата на устните им показват това. Те са много ясни и чувствителни.

Кого привличат тези хора?

Продуктивни и обрани хора. Хората със силна воля се привличат помежду си на подсъзнателно ниво. Ако откриете, че този човек е привлекателен, много вероятно е също, че вие сте силен и решителен човек.

2

Приятната форма на страните на носа показва, че този човек може да премине от бедност към богатства и умее да се бори с всички обстоятелства по пътя си. Бавните хора с меланхоличен или флегматичен характер се страхуват от такива лица. Светлите очи показват, че този човек е много интелигентен и формата на тяхната усмивка означава, че те могат да задържат емоциите си.

Кого привличат тези хора?

Според психолози такива лица привличат спокойни и замислени хора. Но този очевиден самоконтрол може също да показва силен и решителен нрав и дълбоко ниво на емоционалност.

3

Този човек е смел, страстен и настойчив. Горната част на ушите е точно над нивото на веждите – това показва висока интелигентност. Много изпъкналата и остра брадичка означава, че този човек е идеалистичен и съвестен. Те обичат да правят нещата, без да отлагат.

Кого привличат тези хора?

Смели и сериозни хора. Един неразумен човек няма да рискува да се занимава с такъв човек. Този избор означава, че имате силна, вероятно строга и упорита личност.

4

Квадратната брадичка показва силен и твърд характер в комбинация с упоритост. Големите очи обикновено са знак за дълбока чувствителност. Устните и назолабиалните гънки показват емоционалност, донякъде странно и тъмно чувство за хумор и сериозно отношение към живота.

Кого привличат тези хора?

Според психолози силните и чувствителни хора привличат добри и топли хора, които търсят закрила. Това е случай, в който противоположностите се привличат и някой със силен характер се свързва с някой по-слаб. Заедно те могат да направят добър екип.

loading...