Изберете най-красивото според вас цвете и разберете, каква жена сте

Обичаш да си заобиколена от приятели. И приятелите ти обичат да са около теб. Ти си лъчезарна, енергична, винаги сърцето на компанията. Обичаш да изненадаваш хората около себе...

1269 0

Обичаш да си заобиколена от приятели.

И приятелите ти обичат да са около теб. Ти си лъчезарна, енергична, винаги сърцето на компанията. Обичаш да изненадаваш хората около себе си с неочаквани прояви на внимание и обич. Обичаш да ги зареждаш. Обичаш да повдигаш тонуса им. Просто обичаш живота и предаваш това усещане на всички около себе си.

2. ЛИЛИЯ

Ти си вечният оптимист. Ти си мечтателна и авантюристична. Приемаш с вълнение и нетърпение всичко ново. Промяната не те плаши. Напротив, изпълва те с ентусиазъм и очакване за нещо още по-хубаво, нещо още по-добро. Рядко гледаш назад, защото знаеш, че миналото не може да се върне… и не трябва. Защото знаеш, че важен е моментът тук и сега. Защото… просто знаеш какво значи да живееш.

3. РОЗА

Нежна, внимателна, деликатна. Чувствителна и чувствена. Това си ти. Ти си човек, който умее да се поставя на мястото на другите. И често го правиш. Раздаваш се за останалите, но… умееш и да пазиш себе си. Умееш да използваш бодлите си тогава, когато се налага. И срещу този, срещу когото се налага. Ето защо приятелите ти не са много на брой, но са истински. Те са тези, които са доказали, че могат да се докоснат до сърцето ти.

loading...


Коментари