Избери картинка и подсъзнанието ще ти подскаже дали си кралица, амазонка или магьосница

Подсъзнанието е обект на редица изследвания, които доказват, че в него крием неподозирани за нас самите качества. Днес сме ви приготвили интересен тест , с който да разберете...

636 0

Подсъзнанието е обект на редица изследвания, които доказват, че в него крием неподозирани за нас самите качества. Днес сме ви приготвили интересен тест , с който да разберете повече за самите себе си.

Оставете подсъзнанието ви да избере определен женски образ и това ще отвори скрития ви женски потенциал .
Простичко е – изберете картинка от трите по-долу и чуйте какво има да ви каже вашето подсъзнание:
тест за подсъзнание

1

Ти си кралицата на сърцата, самото съвършенство, истинска жена, идеална дама.
Да намери някой човек като теб си е истински джакпот: човекът, който е завладял сърцето ти, наистина е щастливец, на когото всички приятели могат да завиждат. Подобно на самата природа, ти си мъдра, спонтанна и светла. И като нейно удивително творение, нейно дете, ти си красива и привлекателна, мелодична и лека.

Близо до теб винаги е топло и уютно. Ти, подобно на летният бриз, си невъзможно желана, хармонична и в същото време тиха. Не, ти не си сянка – ти си владетелка на сърцето, владетелка на дома и негова основна украса. Просто твоята мъдрост, нежност и женственост са онези оазиси, мечтата за които дава на пътника надежда за щастие. Ти си самото въплъщение на мечтата за жена.

2

loading...


Коментари