Изчислете кое е вашето годишно число и какво трябва да направите през 2018 година

Изчислете кое е вашето годишно число и какво трябва да направите през 2018 година. Според нумерологията животът се свежда до цикъл от 9 години, които започват от нашето...

1183 1

Изчислете кое е вашето годишно число и какво трябва да направите през 2018 година. Според нумерологията животът се свежда до цикъл от 9 години, които започват от нашето раждане, а в крайна сметка тогава, когато приключва и нашия живот. Цикълът отново и отново се повтаря.

Всяка година от този цикъл има свое уникално значение и разбира посока, която може да ви помогне при определянето на жизнени цели и желания.

Как да изчислите кое е вашето число за 2018 ?

Съберете числата от датата на раждане и годината, в която влизате. Например, ако сте родени на 14 юли, трябва да направите следното: 1 + 4 + 0 + 7 + 2 + 0 + 1 + 8 = 23

Ако получите само една цифра тя представлява вашето годишно число. Но ако получите двуцифрено число процедурата трябва още веднъж да се повтори. Така, например, числото е 23 и в този случай отново събираме 2 + 3 = 5,  годишното число е 5.

Изчислете своето годишно число и проверете каккво трябва да направите през 2018‐ та.

Годишно число 1  Ново начало, действие

Тази година ви очакват големи промени и нови поводи в живота и затова не трябва да се бавят решенията. Ще имате приток на нова и силна жизнена енергия и нови идеи, които ще трябва да подредите в следващите 12 месеца. Тази година е годината, в която всички нужди трябва да поставите на първо място. Независимо дали става дума за малки физически промени или значителни, тази година трябва да си посветите на себе си.

Годишно число 2 Търпение, взаимоотношения, баланс, емоции

Тази година се отнася за всичко, което някога сте постигнали в живота. Тази година ще ви се струва като бавна, защото ще имате чувството, че нищо важно не ви се случва, но бъдете внимателни, зад малките незначителни неща се крият големи промени. Тази година на първо място е любовта, отношенията с другите и вашите искрени емоции. Тези, които са във връзка ще установят дали е истинската, а тези, които са свободни могат да опознаят една отделна личност, с която ще реализира силна връзка.

Годишно число 3 Социализация, комуникация, творчество

През тази година на бял свят идват всички тези неща, които сте направили и промените от предната година. През тази година трябва да прекарате повече време в компания. Свържете се със стари приятели и работете за нови познанства. От своя страна ви очаква положителна енергия, веселби и развлечения. Насладете се на всичко, което носи живота.

Годишно число 4 Ред, труд, планиране, предприятие

loading...