Изхвърлите това от живота си, според вашата зодия, за да живеете по-пълноценно

Вижте от какво е нужно да се „отървете”, за да живеете по-пълноценно, да бъдете по-щастливи, да бъдете себе си, пишат от dama.bg. Овен Представителите на зодия Овен са...

1465 0

Вижте от какво е нужно да се „отървете”, за да живеете по-пълноценно, да бъдете по-щастливи, да бъдете себе си, пишат от dama.bg.

Овен

Представителите на зодия Овен са абсолютните авантюристи и търсачи на различни усещания. Най-трудно и неприятно им е да се занимават с рутината на ежедневието.

Те трябва да се откажат от разбирането си, че всеки ден ще е изпълнен с още по-вълнуващи емоции. Трябва да се научат да откриват новите изживявания в нещата, които им се налага да правят всеки ден.

Телец

Представителите на зодия Телец са свободолюбиви. Те трябва да се откажат от мисленето, че всеки, когото допуснат в живота си, ще иска да ги ограничи по някакъв начин, да ги тласне в някаква посока, различна от тази, която сами са избрали, да ги промени. Трябва да помнят, че истинската любов я има – тази, при която обичаш другия такъв, какъвто е. И да отворят сърцето си, за да й позволят да влезе.

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци бързо се палят и бързо изгарят. Те се заемат с едно, после с друго, след това с трето. И всеки път прегръщат идеята с цялото си същество. Докато не се появи следващата, по-вълнуваща идея. Трябва да спрат да позволяват да им слагат етикети като „непостоянни”, „несериозни”… Защото това не е слабост. Това е сила. Това е ключът към страстта. Без която не можеш да живееш истински.

Рак

Представителите на зодия Рак са състрадателни до краен предел. Те приемат присърце проблемите на тези, които обичат. Изживяват ги заедно с тях, опитват се да ги разрешат заедно с тях. Това е похвално, но и много изтощително. Трябва да се откажат от опитите си да носят бремето на другите хора и да им позволят сами да научат уроците си.

Лъв

Представителите на зодия Лъв са изключително общителни. Те обаче трябва да се откажат от необходимостта да търсят обожанието на другите, за да се чувстват уверени в себе си. Приятно е да получаваш нечие одобрение, но това не може да е определящо за начина, по който се чувстваш в кожата си.

Дева

loading...