Изпепеляващата обич на държавата

Трудно е да се повярва, че една майка не обича децата си, но примери – бол. В случая с държавата, в лицето на пасмината чиновници на всички нива,...

468 1

Трудно е да се повярва, че една майка не обича децата си, но примери – бол. В случая с държавата, в лицето на пасмината чиновници на всички нива, това е точно така.

Животът на хората у нас с такава майка е толкова непоносим, че предпочитат да я напуснат по един от най-болезнените начини – като се самозапалят.

Трудно е да се разбере какви са били мислите на тези хора, секунда преди да драснат клечката с кибрит. Но едно е ясно – за да предпочетеш такава ужасна смърт , то животът ти е още по-ужасен.

Корпоративният медиен слугинаж спешно събра услужливи психолози и психиатри и обяви, че такива новини трябва да се неглижират, защото имало опасност от …подражание.

Една не по-малко неприятна новина на Евростат за това, че българите са най-бедните хора в Европа, също не намери място в новините на най-гледаните, слушани и четени медии. Вероятно – за да не тръгнат и криминално забогателите да обедняват, взимайки лош пример от онези мизеруващи 50 % от българите….

loading...


Коментари

1 comment

  1. Miroslava Asenova Отговор

    Защо медиите не гърмят с броя на самозапалилите се., както и с броя на самоубилите се по други начини в България (най-ниска възраст на самоубиец-7 години!!!), както и с броя на починалите заради лекарски грешки, липса на лекарства,забавяне на необходимите интвервенции в чужбина заради бавната и тежка администрация, поради забавяне на линейка при спешна ситуация, починали бебета и майките им поради небрежност , защо не гърмят с ужасяващия брой загинали при катастрофи, по-висок от миналата година…ЗАЩО??? България води класацията по всички негативни показатели- отмиране на населението, ниски доходи, корумпираност,отрицателен прираст, липса на свобода на медиите и т.н.и т.н. Държава-убиец на собствените си деца и народ, търпящ и безучастен към ставащото, народ, загрижен единствено и само за работата и хладилника си ! Срам и позор за всички нас!!!