Известен астролог разкрива каква ще бъде 2018 година и как да привлечем късмет и пари

Следващата година ще е мирна, рационална и уравновесена, но трябва да се заредим с търпение, за да реализираме всичко планирано досега. Това каза пред Дарик астрологът Антоанета Салфидж....

1150 0

Следващата година ще е мирна, рационална и уравновесена, но трябва да се заредим с търпение, за да реализираме всичко планирано досега. Това каза пред Дарик астрологът Антоанета Салфидж.

Тя разкри особеностите, които ще властват през следващата година и какво да правим, за да привлечем към себе си късмет, пари и благосъстояние.

„Годината на двойката е година на Луната. А Луната е много адаптивна, тя е приемаща, възприема информацията, превръща я в някаква материя, кара ни да се чувстваме удобно, приятно, комфортно, да се заземим. Именно заради това за нас е много важно да се наместваме и да се оформяме“, посочи астрологът.
За да „омилостивим“ Луната, за да се синхронизираме с енергията, която ще управлява процесите, е добре да се ориентираме към белия цвят, среброто, сребърните бижута и въобще сребристо сивото като цвят.

loading...