Известният астролог Павел Глоба за бъдещите месеци: Не мърдайте от България!

Появи се новата астрологична прогноза на Павел Глоба за бъдещето на света, която е направена в началото на октомври 2018 г. Глоба е трият астролог, който предсказа същото...

857 0

Появи се новата астрологична прогноза на Павел Глоба за бъдещето на света, която е направена в началото на октомври 2018 г.

Глоба е трият астролог, който предсказа същото предстоящо събитие. Той заедно с другите двама ярки колоса на политическата астрология в света — получават признание, заради високия процент познаваемост (90%) на различни политически събития.

Първи е украинецът Константин Дараган.

Той описа в най-големи подробности предстоящите големи събития още през април тази година.
Втора е англичанката Джесика Адамс. Тази година тя издаде книгата си „Астрология 2020“, която излезе на български буквално в деня на американската ѝ премиера.

Сега руснакът Павел Глоба, който живее в Германия, също предсказва важно събитие.

Най-ярките цитати от тримата са достатъчно показателни за мащабите на това, на което ще имаме възможност да станем свидетели през следващите три години, и което ще започне ударно още от следващата, коментира изданието.

Константин Дараган: „През 2020 година категорично ще рухне англосаксонският глобалистки проект, а Америка ще потъне във финансова криза, след която това вече ще е съвсем различна страна“.

loading...