Известният астролог Тамара Глоба: През май 2019 г. тези три зодии ще получат мощен поток енергия

С пристигането на пролетта, всички чувства се пробуждат, желанието за промяна, нещо, което да се промени в живота ви, се събужда. А душата изисква глобални промени във всичко:...

903 0

С пристигането на пролетта, всички чувства се пробуждат, желанието за промяна, нещо, което да се промени в живота ви, се събужда. А душата изисква глобални промени във всичко: както във външния вид, така и в околната среда.

Промени искат сърцата ни! Звездите го виждат. Известният астролог Тамара Глоба публикува в хороскопа си за май 2019 г., дали си струва да се чака промяна и какво носят със себе си Зодиакални знаци.
Може да бъде специален за няколко представители на хороскопа. Колосалното влияние на планетите ще бъде отразено в техния живот, както с успех, така и с проблеми.
Телецът ще бъде силно повлиян от ретроградният Меркурий, на когото се приписват всякакви ужаси. В тази връзка Тамара Глоба предупреждава представители на този зодиакален знак от сериозни финансови манипулации. Не вземайте заеми или правете големи покупки. Трябва да се упражнява бдителност, тъй като проблемите сами по себе си ще намерят Телец.

Трудностите очакват Дева, смята експертът. Краят на пролетта за тях ще бъде труден период. Планетите няма да се сближат по най-добрия начин, което ще доведе до противоречиви ситуации във всички области на звездния знак. Аргументите ще изхвърлят Дева от коловоза . Астрологът съветва тези представители на Хороскопа да останат спокойни до максимум, в противен случай ще има проблеми за дълго време.

loading...