Известният руски психолог Михаил Лабковский: Психически здравите хора се ориентират по чувствата си и избират винаги себе си

Полезни съвети от руския психолог Михаил Лабковский, които са много истински! 1. Ако най-добрият секс ви се получава само след скандал, това няма да продължи дълго. Много скоро...

814 0

Полезни съвети от руския психолог Михаил Лабковский, които са много истински!

1. Ако най-добрият секс ви се получава само след скандал, това няма да продължи дълго. Много скоро ще си останете само със скандалите.

2. На никого не е нужен този, който не се нуждае от себе си. Този, който се приема такъв, какъвто е, живее пълноценно, независимо от всевъзможните житейски проблеми.

3. Ако не се чувствате комфортно с мъжа на първата, на втората и на третата среща, не определяйте четвърта. По време на първата среща мъжът се представя в своята най-добра светлина и ако дори така общуването с него не ви е приятно, то от тези отношения няма да излезе нищо добро.

4. Младите, успели и красиви жени, на които им е винаги трудно да си намерят партньор, тъй като са вдигнали летвата твърде високо, всъщност имат проблем със способността си да създават отношения или се страхуват от такива изобщо.

5. Хората мерят любовта от равнището на своите страдания. А истинската, здрава любов, е просто тази, която те прави щастлив.

6. Ако действително искате да се омъжите, трябва да спрете да мислите за това. Същото важи за всяко друго желание. При здравите хора е малко по-различно – на първо място те имат потребност да обичат, а с тази тяхна потребност от обич, те намират хората, които наистина ги обичат.

7. Не се захващайте никога с женени мъже. Запомнете, рибата е в рибния магазин, месото – в месния. Не си губете времето, защото жененият мъж няма нужда от съпруга, той вече си има една вкъщи.

8. Самотата не е липса на обич около теб, самотата е липса на интерес и обич към себе си.

loading...