Йонизираната био вода VS минералната вода

water

Чешмяната или минералната вода от магазинната мрежа е с високо повърхностно съпротивление, което пречи за нейното усвояване. Водните молекули са по-големи от порите на клетъчните мембрани, което води...

1265 0

Чешмяната или минералната вода от магазинната мрежа е с високо повърхностно съпротивление, което пречи за нейното усвояване.

Водните молекули са по-големи от порите на клетъчните мембрани, което води до трудното им проникване. Това е механизма на дехидритацията на клетката, дори при достатъчен прием на обикновена вода. Водата достига до клетъчната мембрана без да прониква и доставя разтворените в нея хранителни вещества. Организма разходва голямо количество енергия, за да преструктурира част от водата, която е приета, за да я усвои. Другата част преди да се отведе от отделителната система , предизвиква подуване, подпухване, тежест и дискомфорт в храносмилателния тракт. Причината водата от магазинната мрежа и чешмата да е с високо повърхностно съпротивление е нейната „застоялост“,която на практика я прави „мъртва вода“, богата на свободни радаикали или с ORP ( Потенциал за редуциране на окислението) (+200/+350). Това от своя страна води до окисляването на водата и занижаване на нейното PH. Водата от естествени минерални извори запазва качествата си от 3 до 5 дни преди да бъде бутилирана, след което започват процесите на окисление и на микроклъстърно струпване на водните молекули на големи структури-това я прави на практика „мъртва“. Показателите за Йонизирана био вода са ORP (-600/-50). Всичко със знак „-“ е полезно за организма, а всичо със знак „-“ е вредно за консумиране. Приема на мъртва вода изтощава тялото, човек привиква с по-малък от необходимият прием (30 милилитра на килограм тегло), което води до дехидратация. Хроничната дехидратация е причина за всички заболявания.

familly-027-те предимства на  Йонизираната био вода:

1.  Богата на антиоксиданти, които неутрализират свободните радикали. Повече

2. Алкална и неутрализира киселинността в организма. Повече

3.  Хидратира перфектно вашето тяло. Повече

4.  Изоползва се вече десетилетия в японските болници!

5.  Произвежда се от сертифициран медицински уред.

6.  Единствената вода наградена със Златен печат от Световната асоциация за качество на водите.

7.  Подпомага обмяната на веществата и стартира процес на самолечение.

loading...