Как да ги направим щастливи според зодията им

Да направиш някого щастлив не е лесна работа, а едно от условията това да се случи, е да го обичаш истински и везусловно. Не само любовта обаче е...

355 0

Да направиш някого щастлив не е лесна работа, а едно от условията това да се случи, е да го обичаш истински и везусловно. Не само любовта обаче е фактор за щастието на някого.

Съществуват и други обстоятелства и условия, които го карат да изпитва щастие-
Овен
Те са щастливи, когато вършат няколко неща едновременно, защото така се чувстват полезни. Харесва им, когато рискуват и този риск им се отплати подобаващо. Оставете ги да печелят по-често – в спорове, игри, избор на филми, места за романтични срещи и т.н. Така ще са доволни.

Телец
Телците не са материални, но обожават чистотата и това да се чувстват комфортно някъде. Дори да ви е странно, ще ги направите много щастливи, ако като си легнете, чаршафите са сменени, имат свеж аромат, възглавниците са пухкави и меки и се гушкате. Това ще ги отпусне и ще могат да се насладят на времето с вас и на съня си.

Близнаци
Най-радостни са, когато говорят с някого и няма неловко мълчание или общи приказки, а просто сякаш всичко се случва от само себе си и сякаш с този човек се разбират перфектно. Обичат да знаят, че са на една и съща вълна с някого и се вълнуват, когато споделят инфорамиция и казват мнението си.

Рак
Лесно е да направите Раците щастливи. Трябва да им обръщате внимание и да правите малки жестове. Например, да им държите ръката, когато са притеснени, да им купите супа, когато са болни, да им правите масаж, да им купите бонбони. Обичат някой да се грижи за тях и да знаят, че ги цени.

Лъв
Най-добре се чувстват, когато са център на внимание. Заведете ги на караоке, на уъркшоп, позволете им да изкажат идеите си на някой форум. Обожават да привлекат фокуса върху себе си и да знаят, че другите им се възхищават за това.

Дева
Искат всичко около тях да е подредено и чисто. Когато Девите ви кажат, че са изчистили нещо или са подредили бутилките с шапмпоаните, похвалете ги и не изтъквайте, че тези навици могат да са досадни. Девите искат да знаят, че маниите им са сладки, а не странни.

loading...