Как да го накарате да ви забележи… според зодията му!

Когато сте привлечени от някой специален, усещате добре познатата химия. Всички искаме такъв специален човек в живота си, който да ни обръща внимание и поне веднъж ни се...

733 0

Когато сте привлечени от някой специален, усещате добре познатата химия. Всички искаме такъв специален човек в живота си, който да ни обръща внимание и поне веднъж ни се е случвало да разберем колко разочароващо е, когато той не ни забелязва, особено когато наистина вярваме, че имаме потенциал да сме сродни души.

Затова опитайте се да се доверите на малките знаци и да разберете какво би го привлякло. Според астрологията зодията казва много за това на какво мъжете не обръщат внимание и защо.

Овен

Овенът невинаги ви забелязва, защото е прекалено зает. Графикът му винаги е пълен и намира време само за себе си. Ако откриете, че игнорира това, което сте му писали, не се притеснявайте – в крайна сметка ще отговори. Просто трябва да намери свободно време. Ако искате да го накарате да ви забележи, тогава бъдете активни в планирането на време, в което да излизате заедно. Пишете му и планирайте късна закуска заедно или просто му кажете, че ви липсва. Ако му позволите да разбере, че искате да прекарвате време с него, той определено ще ви забележи.

Телец

Телецът не ви забелязва, защото вероятно е зает да се вижда с други хора. Той обича да излиза и да се среща с нови хора. Телецът е романтик, който обича да планира романтични вечери. Ако се чудите защо винаги е толкова зает и не ви дава вниманието, което искате, вероятно е на среща. Ако искате да ви забележи, трябва да му съобщите, че сте романтично заинтересовани от него. Той не се интересува от вас, защото няма представа какво изпитвате към него! Не се страхувайте да му покажете колко ви е грижа за него. Със сигурност ще бъде поласкан и може би ще ви обърне повече внимание.

Близнаци

Близнаците не ви забелязват, защото винаги са с приятелите си. Когато са навън с тях, понякога забравят, че на този свят съществуват и други хора. Винаги са толкова погълнати от приятелите си, че напълно ще ви игнорират. Ако искате да ви забележат, накарайте ги да се смеят много, защото ценят доброто чувство за хумор. Ако успеете, ще имате сърцето им. Така че следващия път, когато видите представител на тази зодия, не забравяйте за това! Не след дълго той ще бъде ваш.

Рак

Дори и да флиртувате с него, Ракът не ви забелязва, защото не обръща внимание на флиртовете. Забелязва най-много романтични жестове и комплименти. Вие определено не правите нищо лошо – Ракът просто не забелязва кога хората флиртуват с него. Ако искате да привлечете вниманието му, бъдете по-активни. Трябва да направите нещо, което наистина да му покаже, че го харесвате. За да го накарате да ви забележи, направете нещо супер сладко и романтично, например планирайте изискана вечеря. Той определено ще оцени усилията ви.

Лъв

Лъв не ви забелязва, защото вниманието му винаги е някъде другаде. Той не винаги вижда това, което е точно пред него. Умът му вероятно мисли за работата или за следващия епизод от любимия му сериал. Лъвът може да е много разсеян. Ако искате да привлечете вниманието му, прекарайте една забавна вечер в града. Предложете да отидете на парти или да се забавлявате в някой бар. Лъвът е социален, обича да е сред хора, така че след няколко такива излизания няма начин да не ви забележи.

Дева

loading...