Как да изчислим числото на връзката ни и да видим дали сме съвместими с партньора си

Когато двама души са заедно нумерологията може да покаже от какъв е характерът на връзката им. За да изчислите Числото на вашата връзка, т.е. Общата вибрация, съберете числата...

558 0

Когато двама души са заедно нумерологията може да покаже от какъв е характерът на връзката им. За да изчислите Числото на вашата връзка, т.е.

Общата вибрация, съберете числата на рождените дати – вашата и на партньора ви и ги редуцирайте до единично число.

Как става?

Например: ТЯ е родена на 5 юни 1976 г. 5+6+1+9+7+6=34=3+4=7 т.е. нейната Лична вибрация е 7

ТОЙ е роден на 9 януари 1975 г. 9+1+1+9+7+5 =32=3+2=5 т.е. неговата Лична вибрация е 5

Сумираме двете числа 7+5=12=1+2=3 и разбираме, че 3 е числото на тяхната връзка, Общата им вибрация.

1- Подсилвате взаимно своята индивидуалност, чувствате другия като „единствения”, да започват нови неща заедно, да се отличават в обществото като двойка. Но! Всеки има своите приоритети и често  не е склонен да прави жертви заради партньора. Давайте си повече свобода, имайте си повече доверие.

2- Правете нещата заедно. Ако имате проблем – обсъдете го и решете заедно. Третото мнение е излишно, не се предоверявайте на близки, роднини и приятели. Силно се акцентира върху другия, непрекъснато търсиш, а понякога и изискваш компанията, присъствието му.

3- Нерядко ви е трудно да се разберете. Постарайте се ясно и точно да си кажете какво ви притеснява. Не скривайте желанията си, нито проблемите. Число 3 е и символ на ефирност, лекота, постоянни макар и дребни успехи, но и на истината – важно е помежду ви да има истинско доверие.

4- Не е от най-хармоничните варианти за партньорство, но пък носи умението да „четеш” партньора. 4-ката е символ на разплащане чрез преминаване през някои колизии и трудности. Изисква осъзнаване и мъдрост И от двамата по темата за партньорството и семейството(връзката). За жалост на моменти ще се чувствате като „разпънати на кръст”. Динамиката, постоянното движение ще ви зарежда и ще ви дава сили. Застоят и скуката предизвикват криза в отношенията.

loading...