Как да намерим любовта през 2018 г. според зодията: Близнаци – помнете, че не е нужно да вземате всички неща на сериозно, Риби…

Искате ли да намерите любов през 2018? Хороскопът може да ви помогне в това. Овен – забавете се малко. Насладете се на малките моменти. Спрете да се безпокоите...

1868 0

Искате ли да намерите любов през 2018? Хороскопът може да ви помогне в това.

Овен – забавете се малко. Насладете се на малките моменти. Спрете да се безпокоите за обвързването. Не се страхувайте от времето, което прекарвате с другия човек, за да можете да го опознаете по-добре. Отидете на кафе или питие, без план. Отидете на малки приключения заедно. Не всички неща трябва да са твърде сериозни.

Телец – приемете, че не знаете всичко за любовта. Знаем, че имате стандарти, но не е нужно непрекъснато да контролирате всички и да знаете всичко. Не можете да запазите всичко под контрол. Бъдете търпеливи. Научете го и всичко ще бъде наред.

Близнаци – помнете, че не е нужно да вземате всички неща на сериозно. Слушайте, следвайте и опитайте да останете в настоящето. Изключете мозъка си понякога, особено когато мислите негативно или сте в паника. Дишайте. Търсете това, което искате. Бъдете честни първо със себе си и след това с другите.

Рак – знайте, че заслужавате света. Бъдете предпазливи със сърцето и емоциите си, но не и с параноя. Махнете се от тези, които не ви поставят на първо място. Не се опитвайте да поправите хора, ще се уморите. Бъдете силни, когато не ви харесва нещо или някой ви нарани.

Лъв – следвайте интуицията си, вместо да следвате план. Излизайте по-често. Слушайте други хора. Задавайте въпроси. Не забравяйте, че не винаги сте най-интересният човек, където и да се намирате.

Дева – Оставете прагматиката си да ви насочи в живота, но не и да контролира всичко, което правите. Поемайте рискове и бъдете отворени за сърцето си. Не мислете, че всички неща трябва да са практични и осъществими. Насладете се малко повече на живота. Дайте си малко повече свобода.

loading...