Как да разберете дали някой ви е направил магия

Има много начини за определяне на това дали сте подложени на  магии, уроки и натрупване на негативна енергия. Всички те са по своему  ефективни и са в състояние...

9953 2

Има много начини за определяне на това дали сте подложени на  магии, уроки и натрупване на негативна енергия. Всички те са по своему  ефективни и са в състояние да ви помогнат да разберете кой е направил магията, как е предизвикана и колко време трае отрицателното въздействие. Ние ви предлагаме един лесен начин да  определите дали някой ви е нанесъл нещо подобно. Всичко, което ви трябва – кибрит и чаша с вода. Водата е най-добре да е светена или изворна.

Преди ритуала се препоръчва да свалите от себе си всички метални предмети. Необходимо е да се носят широки дрехи, на които няма метални елементи (бутони, колани, копчета и други неща).

Как да   определите имате ли магия

Налейте в чаша вода и я сложете на масата пред себе си. Вземете шест кибритени клечки с едната ръка и ги запалете едновременно. След това ги прекарайте по контура на лицето си в посока на часовниковата стрелка. Изчакайте, докато  изгорят. До този момент ги дръжте в  ръката си. Малко преди да се изгорите ги натопете  вертикално във водата и ги оставете там.

loading...


Коментари

2 comments

  1. хммм Отговор

    а пломбите трябва ли да махнем преди ритуала 🙂

  2. мхм Отговор

    Вадете и металните зъби. 😀