Как да разбера, че той вече е престанал да ме обича

Психологията на мъж, който има връзка с жена, е различна от женската, това е очевиден факт. Ето защо представителите на силния пол толкова трудно разбират намеренията на техните...

568 0

Психологията на мъж, който има връзка с жена, е различна от женската, това е очевиден факт. Ето защо представителите на силния пол толкова трудно разбират намеренията на техните любими.

Понякога един мъж охладнява към онази, която някога е наричал своя любима и единствена.

Защо се случва това? В някои случаи, с времето, чувствата, които първоначално са били достатъчно силни, се изпаряват. В други – от конфликтите с жената, мъжът натрупва много негативност, която с годините започва да надделява над положителните чувства.
Любовна връзка между мъжа и жената

Да осъзнаеш, че мъжът ти вече не се интересува от теб, е изключително неприятно. Но е по-добре да го разберем когато е време, отколкото да живеем дълго време в заблуда.

ФРАЗИ, КОИТО ПРЕДАВАТ ЧУВСТВАТА НА ХОРАТА

„Ще закъснея днес“

Ако тези думи звучат често, това означава, че прекарването на време с някой друг е по-интересно за него, отколкото за вас. Това не е задължително любовница. Като опция – приятели, лични интереси. Във всеки случай „забавя“ го нещо, което не може или не иска да споделя с вас.

„Трябва да си починем“.

loading...