Как да разберем, че съдбата ни изпраща послание?

Народната мъдрост и наблюденията на шаманите се обединяват, за да ни помогнат да разберем кои от знаците на съдбата наистина ни обещават приятна изненада, сила, здраве и благополучие....

647 0

Народната мъдрост и наблюденията на шаманите се обединяват, за да ни помогнат да разберем кои от знаците на съдбата наистина ни обещават приятна изненада, сила, здраве и благополучие. Обектите, действията и емоциите – всичко това е не само възможно, но и необходимо да бъде насочено в наша полза.

Кои са знаците на съдбата, на които си струва да обърнем внимание:

1. Смята се, че птичите пера имат силна енергия, способна да защити дома от всяка проява на негативизъм. Ако намерите перо, занесете го вкъщи и го сложете във ваза или пък го пъхнете в рамката на вратата.

2. Речните камъни попиват силата на водната стихия, затова са мощни източници на положителна енергия. Няколко от тези камъчета ще изпълнят вас и вашия дом със сила.

3. За да се заредите със сила от слънцето, може да използвате трикове, известни на шаманите от древни времена. Когато Слънцето е под ъгъл 45 спрямо вас сгънете палеца и показалеца. Приемайте в получения триъгълник слънчевите лъчи и ги насочвайте към главата си. Това ще подсили вашата енергия.

4. Не забравяйте закона на бумеранга и винаги търсете начини да помагате на хора в нужда. Доброто със сигурност ще се върне при вас.

5. Не си правете шеги със смъртта. Тя също може да си направи шега с вас, затова не рискувайте.

6. Не се концентрирайте на негативното. Вървете с високо вдигната глава, а в ръка стиснете метален предмет или камък.

7. При всеки удобен случай почерпете вдъхновение от природата и небето. Просто вдигнете глава нагоре и не забравяйте, че зад най-тъмните облаци има топло слънце, ярки звезди и безкрайно пространство.

8. Съдбата ни подлага на изпитания, не за да ни пречупи. Нейните уроци са висша милост. Научете се да не се предавате пред трудностите, а да се учите от грешките си, за да предадете своя опит на бъдещите поколения.

9. Водата е източник на сила и мъдрост. Съдбата ни дава шанс да получим подкрепата на духа на водата. Не изхвърляйте боклук във водоемите – така сами си навличаме болести.

10. Не наричайте миналото най-доброто време от живота си. Капризната Фортуна може да се обиди и да спре да ви изненадва с приятни сюрпризи. Живейте щастливо днес и утре, а не в минало време.

loading...