Как да разбереш, че не е влюбен в теб според зодиакалния му знак

Случвало ли ви се е да седите срещу един мъж и да се питате дали наистина го вълнувате, или той просто запълва времето си с вас? Дали не...

525 0

Случвало ли ви се е да седите срещу един мъж и да се питате дали наистина го вълнувате, или той просто запълва времето си с вас? Дали не ви възприема просто като резервен вариант?

Лесно може да разберете, ако следите поведението му и търсите издайническите признаци, че не ви приема сериозно. И много често поведението му зависи от зодията му, затова днес ще ви разкрием какво прави всеки зодиакален знак, когато всъщност не е влюбен в момичето, което стои срещу него.

Овен

Какво прави: Заглежда други жени, гледа в телевизора и ви слуша само с половин ухо.

Овенът обича да преследва момичето, което харесва, да я завладее напълно. Но в същото време доста бързо продължава напред, ако загуби интерес. Ако отношението му е хладно и гледа навсякъде другаде, но не и към вас, е абсолютно ясно, че вие също трябва да продължите напред.

Телец

Какво прави: Отбягва ви, не ви споделя, отговаря едносрично.

Телците търсят сигурност и искат дълготрайна връзка, те обикновено са много откровени и не се притесняват да говорят за чувствата ви, но само ако наистина вярват, че връзката ви има бъдеще. Ако Телецът смята, че не сте един за друг, той ще спре да ви споделя и тактично ще започне да ви отбягва.

Близнаци

Какво прави: Дистанцира се, взима решения без вас, не ви докосва.

Близнаците имат две страни – една щура и купонджийска страна и една по-нежна, която показват само пред близките си хора. Хората от тази зодия обикновено трудно взимат решения, затова често се допитват до близките си хора за съвет. Освен това мразят да са сами. Ако мъжът Близнаци не се допитва до вас и не го интересува мнението ви, значи не ви приема достатъчно сериозно.

Рак

Какво прави: Виждате се за кратко, избягва задълбочените и емоционални разговори.

Раците обикновено са доста прикрити и ще ви е трудно да разберете истинските им чувства, но все пак едно е сигурно – те са емоционални създания и дори мъжете от тази зодия търсят дълбока и душевна връзка. Те копнеят за интимност дори в най-тривиалните теми за разговор (за времето, за храната в ресторанта), но са предпазливи с хората, които не намират за близки.

Мъжът Рак вероятно няма да иска да нарани чувствата ви, но ще се държи резервирано и ще иска срещите ви да не са особено дълги, ако не си пада по вас. Разговорите ви пък ще станат прекалено банални.

Лъв

Какво прави: Заглежда други жени, не ви обръща внимание.

Лъвът иска да го обожавате – той ще ви почерпи питие, ще ви разсмива цяла вечер и ще ви накара да се почувствате като кралица, но ако загуби интерес, отношението му бързо ще стане ледено. Очите му ще започнат да шарят наоколо за нещо по-интересно.

loading...


Коментари