Как да се превърнеш в жена, която нито един мъж да не иска да напусне?

Не лесно да задържиш любовта. Тя изисква грижи всеки ден! Но това, че е трудно, не означава, че не трябва да опиташ, нали? Голяма грешка е просто да...

4357 0

Не лесно да задържиш любовта. Тя изисква грижи всеки ден! Но това, че е трудно, не означава, че не трябва да опиташ, нали? Голяма грешка е просто да си седиш, да се вайкаш и да не правиш нищо. А, ако веднага ви идва да скочите в съревнование – защо, аджеба, вие трябва да полагате усилия, а той да си бездейства, веднага се откажете! Любовта не е мястото, където да си мерим… достойнствата! Или се бориш за нея, или не. Вие решавате, но все някой трябва да направи първата крачка. А той ще ви обича, ще се грижи за вас и никога няма да ви напусне ако:

1. Сте различни

Коко Шанел е казала, че за да стане една жена незаменима, непрекъснато трябва да се променя. И не става въпрос само за външния ви вид. Преоткривайте себе си, изразявайте новото. Постоянно! Така винаги ще сте интересни.

2. Не приемате мъжете като пластелин

Който можете да си моделирате както ви изнася! Мисля, че Кобилкина направи едно изказване за вродения стремеж на жената да променя, защото иска нещата около нея да стават все по-добри. Склонна съм да се съглася с нея. Но според мен има огромна разлика между това да вдъхнеш желанието за промяна и да променяш чрез ултиматуми и манипулации. Да наставляваш, изискваш… Наказваш! По този начин просто предизвикваш мъжа да влиза от роля в роля –  пред теб се прави на един, за да не мрънкаш, а зад гърба ти гледа да си навакса. Това изморява! И той не издържа дълго… вие също!

3. Сте надеждни

За мъжете е важно да знаят, че могат да разчитат на вас. Че могат спокойно да организират среща с приятели, без да се притесняват, че поне час ще изреждате на всеослушание всичките им недостатъци. Че няма да си биете камшика, когато изпаднат в трудност. Ще няма да им забиете нож в гърба заради личните си интереси. Че ще ги уважавате!

4. Обичате себе си

loading...